Zara Home

Inredning

Köpte världens härligaste doftljus igår på Zara Home. Det doftar pepparkaka, och är nog det godaste doftljuset jag nånsin luktat på haha.. Har gått runt och varit sugen på pepparkakor nu sen igår, för att det luktar som det i hela lägenheten. Man får riktiga julkänslor av det här doftljuset.

Försöker hålla mig från att tända det igen tills första December, men vet inte om det kommer gå. Kanske får bunkra upp med flera såna här. Det finns väl knappt nåt mysigare än tända ljus, och speciellt doftljus? Både jag och Emilio älskar att ha ljus tända, och eldar upp ett doftljus på några dagar.. Så får se hur länge det här håller eller om man måste köpa fler innan jul!

Det stora doftljuset i bakgrunden kommer från Lagerhaus och doftar också underbart, det lilla kommer från Ica och doftar vanilj!

139kr på Zara Home, tycker det var ett riktigt kap! Vissa doftljus kan ju verkligen vara dyra. Ett som jag fick i en goodiebag i höstas på ett event, som var mindre än detta, skulle kostat närmre 500kr i butik?! Helt galet egentligen. Men det här var verkligen värt 139kr, tips tips!

Gillar

Kommentarer