Veckans tips

Okategoriserade

Innehåller affiliatelänkar

Jag vet att veckan inte är helt slut än, men jag gör ändå ett litet "veckans tips" inlägg idag. Det här är inget inlägg jag gör varje vecka, utan ibland när jag känner att jag har lite bra saker att dela med mig av som ni borde kolla in! :)

Har ni några tips på något jag borde spana in? :) En blogg, en produkt, en låt eller vad som helst - kommentera! :)

Här kommer mina tips:

Mat/frukost rätt: Acaibowl. Det första jag vill tipsa om är en mat - eller ja en frukosträtt egentligen. Och det är en acaibowl, det är så mums! Var ett tag sen jag åt det faktiskt, men sett folk överallt som ätit det just nu, och blev så himla sugen. Så gå till något härligt frukost/brunch ställe och testa!

Här är en acaibowl jag åt på STHLM Brunch Club för ett tag sedan:

Klänningar: Till sist vill jag tipsa om lite klänningar från märket New Look (perfekta att ha på Julafton eller Nyårsafton). Det här är ett märke jag spanat in mer på sista tiden, och dom har sååå fina kläder, speciellt deras klänningar! Jag menar hur söta är inte alla dessa?!

Jag är sååå sugen på att beställa hem dom här, vill ha allihop - dom är verkligen så fina! Mina absoluta favoriter är 4 (så fin att ha som topp också) och 3 (super sexig och snygg, skulle gärna ha den här på nyår!) sen 2, så ja hela raden fast baklänges är ordningen jag vill ha haha.

Vilken tycker ni var finast? :)

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Gillar

Kommentarer