Veckans planer

Okategoriserade

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg. <3 Själv tycker jag den gått aaaaalldeles för fort. Så är det väl alltid när man har ledig helg. Den har i alla fall varit bra, har fått massa städning gjort, tränat, varit ute på Garbos och dansat, varit i Mall och ätit middag och gått på bio. Så en bra ledig helg! Mina planer för den här veckan kan ni läsa här under.

_____________________________

Måndag: Ledig på förmiddagen, då ska jag bara ta det lugnt, kolla på ”Bachelor”, städa upp lite hemma, springa förbi Ica och lite sånt - check ✔️ Sen jobbar jag 14-21, efter jobbet ska jag och Emilio till gymmet, sen hem och äta tacos innan sängdags.

Tisdag: Ledig! Ska åka och fixa naglarna på dagen, något ”juligt”, rött, guldglitter och lite sånt kanske? När jag är klar där så ska jag kolla efter lite julklappar (löning för mig i morgon då jag alltid får lön 27e, synd för mig att jag missat black weekend precis haha!), sen tänkte jag gå och sola och så ska jag och Emilio till gymmet.

Onsdag: Jobbar 7:30-14, när jag kommer hem ska jag ”busa mig” (ta på brun utan sol), träna och laga middag med Emilio.

Torsdag: Dags för årets första julbord, och det är på Hallwylska med Fanny. Ska bli så mysigt! Senare på eftermiddagen/kvällen så ska vi på ett event hos Zetterberg Couture/Lily And Rose! När jag kommer hem får jag se vad klockan blir, om jag går till gymmet, tar en pw eller tar en vilodag.

Fredag: Ledig även på fredag, då ska jag träffa ingen mindre än Isa! Vi kommer förmodligen fika på något mysigt ställe i stan, kanske kolla på lite julklappar och sånt! Sen väntar det ett träningspass. Kanske blir middag på ”Greken” i Bålsta senare på kvällen?

Lördag & söndag: Jobbar 7:30-18 hela helgen, så det blir jobb och träning som står på schemat. Första advent är ju på söndag, så förhoppningsvis har jag och Emilio hunnit köpa någon adventsljusstake och kanske julpyntat lite, så blir det lite adventsmys hemma.

Gillar

Kommentarer