Veckans planer

Okategoriserade

Två bilder från idag, en snabb shoppingrunda med mamma - hittade 3 par skor som jag köpte samt en kabinväska. På vägen hem svängde vi förbi Max där vi testade deras Umami burgare med halloumi, den var god men inget speciellt, föredrar nog deras "vanliga" burgare!

Mitt "veckans planer" inlägg brukar ju egentligen komma upp på måndagar, men hade ingen ork igår pga min allergi (kommer göra ett inlägg ikväll eller i morgon om hur jag mår nu..), så inlägget kommer upp nu istället med planerna för resten av veckan.

Onsdag: Prova kläder och packa resväskan!

Torsdag: Jag och Frida åker till London! Senare fram mot kvällen så har vi bokat bord på en av restaurangerna på Sky Garden uppe i Sky Tower.

Fredag: Dagen börjar med shopping på Harrods, sedan har vi bokat brunch på The Ivy Chelsea Garden. Sedan fortsätter vi med shoppingen, vi hinner förhoppningsvis med en liten trip till Bicester Village, annars får vi ta det på lördagen, på kvällen har vi bokat bord för middag på Sticks n' Sushi, därefter går vi kanske vidare till någon engelsk pub.

Lördag: Sightseeing dag, vi kommer gå till alla klassiska "must see ställen" som Big Ben osv, frukost/fika på Farm Girl Café och middags destination är inte bestämt ännu! På kvällen väntas utgång på någon bra nattklubb.

Söndag: Hemfärd och på kvällen blir det nog party eftersom det är Valborg!


Gillar

Kommentarer