Veckans planer

Okategoriserade

Hej allihopa, hoppas ni haft en bra start på veckan <3 Brukar ju ofta skriva ett "veckans planer" inlägg på måndagar, men den här veckan har jag inte direkt några bestämda planer annat än jobb, så det blir mer ett inlägg om saker jag förhoppningsvis kommer göra.

Förra veckan var ingen bra vecka för mig, har mått riktigt dåligt dom senaste dagarna. Vill inte gå in på varför, men mår i all fall inte alls bra just nu. Det har vart riktigt tufft att ens ta sig upp på morgonen. Är stolt över mig själv att jag faktiskt ändå tagit mig till jobbet varje dag, fast jag egentligen bara velat dra täcket över huvudet. Jag vet även att det bara kommer bli tuffare och tuffare den närmsta tiden, inte bättre, vilket känns så jobbigt. Har försökt att ändå hålla igång bloggen som vanligt, med peppiga inlägg, vilket inte har vart helt lätt när man inte känner sig det minsta peppig. Har funderat på om jag borde ta en bloggpaus, men samtidigt är bloggen det enda som kan distrahera mig i några minuter.

Den här veckan jobbar jag inte så himla mycket i alla fall vilket är så skönt då jag känner att jag verkligen behöver vara ledig just nu. Min jobb vecka ser ut såhär:

Måndag: Jobb 15-21

Tisdag: Ledig

Onsdag: Ledig

Torsdag: Jobb 7:30-15

Fredag: Jobb 17-21

Lördag & söndag: Ledig

Vill försöka träffa några kompisar i veckan och fika, Hannas kollektion släpps på torsdag och det är jag såå taggad på. Hoppas även på att jag och min syster kan åka iväg till Mall of Scandinavia och äta på Choco Mania om mamma eller pappa kan vara barnvakt åt Aston. En utgång i helgen skulle jag nog verkligen behöva, samtidigt som jag inte alls känner mig så taggad på det egentligen. Vi får se helt enkelt, har som sagt inga helt bestämda planer än.

Ber om ursäkt för ett lite deppigt inlägg, men man kan inte alltid vara på topp, även om jag försöker att ha en så positiv blogg som möjligt. Vill att folk ska gå in här för att få inspiration och må bra. Men ibland måste jag också få dela med mig av lite andra saker.

Gillar

Kommentarer