Veckans planer

Okategoriserade

Två bilder från fashion week i vintras..

Måndag: Hämta paket, sedan kvällsjobb 15-21, efter det blir det att åka direkt till gymmet. Ska köra ett rygg/biceps pass ikväll.

Tisdag: Ska hem till Evelina på Lidingö och kolla på hennes och hennes killes nya lägenhet. Dom har precis flyttat dit från Gullmarsplan, så har inte varit där ännu. Ska bli kul att se den och att träffa henne såklart!

Efter det tänkte vi luncha på Djurgården, sen ska jag förbi Vass PR och hämta ett paket, och kl 18 är det dags för Fashion Week, Busnel SS19 på Grand Hotel som Fanny ska följa mef mg på! På kvällen blir det träning, förmodligen axlar.

Onsdag: Jobb 7:30-13:30 därefter ska jag ta en fika med Olivia, innan det är dags för en till visning på fashion week - Naim Josefi. Träning senare på kvällen, bröst och triceps står nog på schemat på onsdag.

Torsdag: Jobbar långpass 7:30-18, på kvällen blir det nog ett benpass på gymmet!

Fredag: Långpass 7:30-18 även här. Får se om det blir träning och myskväll hemma med pojkvännen på kvällen eller om det händer något annat. Lite oklart i dagsläget.

Lördag: Äntligen ledig! Har inget specifikt planerat på dagen. På kvällen är det någon ”End of the summer” fest här i Bålsta, så får se om jag och Lisa kanske dricker lite vin och går dit och dansar lite!

Söndag: Ledig dag! Om jag går ut på lördagen ska jag se till att inte bli för bakis så jag kan träna på söndagen. Får se om det blir kondition på gymmet, eller om jag och Emilio åker upp till Vibyspåret och springer en runda och kör något annat pass på gymmet. På kvällen ska jag bara ta det lugnt och kolla på serier i soffan och äta någon god mat!

Gillar

Kommentarer