Veckans lista

Okategoriserade

VECKANS BÄSTA

Har faktiskt flera saker som förtjänar en plats på veckans bästa. Caesarsalladen jag åt på Saturnus häromdagen, när jag och Melissa gick och tog ett glas på Tetto, eller middagen på ÖN med mina tjejkompisar, att jag lyckats hålla igång träningen samt buffén jag och Emilio åt när jag följde med honom på jobbet i måndags.

VECKANS SÄMSTA

Att tågen fortfarande inte går och man måste åka ersättningsbussar och tunnelbana och allt möjligt för att ta sig till och från jobbet, semestern är slut och vädret har varit sisådär. Har haft fruktansvärt ont i magen också hela veckan..

VECKANS GODASTE

Men oj hur ska jag välja? Åt som sagt buffé med Emilio, ätit på Saturnus, druckit kaffe på Petit Marche, ÖN, Mahalo och jaa hur ska jag kunna välja en sak?? Haha!

VECKANS KÖP

Har faktiskt inte köpt något den här veckan vad jag kan minnas? Bara mat i princip, men ingen annan shopping faktiskt. Köpte däremot en skjortklänning i denim från H&M för någon vecka sedan, 149 kr - vilket kap!

VECKANS NYA FAVORITSTÄLLET

Ja men måste väl kanske ändå säga ÖN då? Så mysigt ställe, vill definitivt dit och äta igen!

VECKANS FÖRSTA GÅNGEN PÅ EVIGHETER

Jag och Emilio var på bio för första gången på 2 (!!) år. Vi skulle gått förra sommaren när dom öppnade igen, men sen hann vi inte det innan dom stängde ner igen. Så nu äntligen gick vi, så mysigt. Vi åt middag på Indian Garden och såg The Conjouring i Mall of Scandinavia. Tekniskt sett var detta förra lördagen men det får ändå vara med på listan.

Gillar

Kommentarer