Veckan som gått

Frågor & svar

VECKANS MÅENDE

Samma som dom senaste veckorna.. huvudvärk dagarna i ända, som gör att jag har svårt att fokusera på saker då huvudet gör så ont, samt att ögonen blir känsliga. Annars förutom det, så har jag mått bra!

VECKANS BÄSTA

Helt klart att jag och @fannyeskilson hade världens mysigaste dag, med fika på Grand Hotel (se inlägg längre ner), med champagne osv, och även gick på ett super mysigt spa event (se även inlägg från det längre ner), sen min och mammas sushi lunch, att jag och @Lisaannajohanssons hade en mysig fikastund, och sist men inte minst, middagen igår hemma, väldigt mysigt att träffa familjen.

VECKANS SÄMSTA

Vädret?! Att det regnat, snöat massor, och blivit massa minusgrader. Det är helt klart veckans sämsta!

VECKANS GODASTE
Middagen igår med efterrätt och allt, shushi buffén jag och mamma åt i Uppsala, semlorna jag ätit, och sconesen jag och Lisa fikade med på Espresso House.

VECKANS TIPS

Att använda blixt på (mobil) bilder även när det inte är mörkt! Det gör stor skillnad, och ofta blir det mycket finare. Bilderna på mig längst ned i inlägget är tagna med blixt, även fast det var rätt ljust och inte egentligen hade behövts!

VECKANS SER INTE FRAM EMOT
Att jag inte kommer ha så mycket tid att fota då jag jobbar långa pass, speciellt på onsdag då jag jobbar 7:30-21:00, men jag får försöka förbereda så mycket inlägg som jag hinner på min lediga tid så att det aldrig ekar tomt här.

VECKANS NEDRÄKNING

Tills på lördag då jag åker till Norrköping och hälsar på @adelinaadelina!! Vi ska ära, fika, fota, dricka drinkar och ha det trevligt! Sista säsongen av Game Of Thrones!! Emilio har äntligen sett klart dom senaste säsongerna (han hade bara sett fram till säsong 4), så när sista säsongen har premiär i April så kan vi se den tillsammans.

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ett swipe collage med dessa 3 bilder på min instagram (jjennyamanda) är mina mest likeade bilder denna veckan!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Hade då aldrig kommit på det med blixten själv, så TACK för tipset vännen!! Och underbart att ha något så fantastiskt att se fram emot =) KRAM hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
matildatakkula
matildatakkula,
Fina fina du!! <33
nouw.com/matildatakkula
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh såna här listor är lika mysiga att läsa varje gång, så himla mysiga. Oj vad tufft att jobba så länge, hoppas det går bra och att du får en superbra vecka 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
myeditemma
myeditemma,
Bra tips!! Kramis
nouw.com/myeditemma
Therese,
Åh vad mysigt med fika på Grand!
www.theresemolander.se
Malin,
Det med blicxten var ett superbra tips 😃
maolions.blogg.se
Trollet ,
Låter som härliga stunder. Dom mest kikade bilderna är väldigt fina💗
lchftrollet.blogg.se
Mathilda,
Sååå fina bilder! <3 Älskar dessa listor!
www.devote.se/mathilba
Frida,
Kul lista! Jag har också haft mycket huvudvärk på senaste, det suger verkligen då det blir svårt att koncentrera sig på saker...

Jag håller med dig helt och hållet! Hade också Glossybox förut men man fick så mycket liknande produkter. Fick massor av läppstift till exempel i olika färger. Jag gillarläppstift men behöver inte 5 stycken i liknande nyanser 😋
Sen har jag fått samma mascara flera gånger.
Jag föredrar boxar som skickar mer hudvårdsprodukter istället för en massa smink. Bassmink kan vara nice att få testa ibland, men en massa färger och så vidare väljer jag hellre själv i butik.

Men Lookfantastic är faktiskt bättre 😊 Mer hudvård och sånt skoj
fridachristina.com
Denisealice
Denisealice,