Vårlista!

Frågor & svar
Det känns som att våren är på ingång, och jag känner mig så taggad på lite varmare dagar, sol, blommor och allt vad det innebär. Har dessutom varit på väldigt bra humör den senaste veckan, och jag tror det är på grund av att det varit så soligt och fint väder många av dagarna. Här kommer i alla fall en liten vår lista!

Vad hoppas du på inför våren 2019?

Jag hoppas på att det blir fint väder så att man får många härliga dagar där man kan sitta på uteservering, gå promenader, börja springa ute, sen blir man allmänt på bättre humör av lite sol. Jag hoppas på att fortsätta hålla igång träningen, ha en bra resa i Tyskland, resa iväg med @adelinaadelina och @fannyeskilson som planerat, och att vissa personliga saker ordnar upp sig.


Ett roligt vårminne?
Paris förra våren, även om det kändes som sommar då det var 28 grader, men det var sista dagarna i Maj, och det räknas fortfarande som en vårmånad. Sen fyller jag ju år på våren, och det är påsk och valborg, så det brukar bli lite fester på våren vilket jag har en del roliga minnen ifrån.

Ditt bästa vårtecken?
När det börjar blomma såklart, och det blir lite grönare ute och man hör fågelkvitter. När man märker att man kan börja skippa vinterjackan och ta fram en fin kappa, väst eller skinnjackan igen, och det går att ha klackar igen utan att se ut som Bambi på hal is hahah. När körsbärsblommorna blommar i Kungsträdgården också, då vet man att det är vår.

Ditt bästa vårplagg?
Jackor och kappor! Längtar efter att kunna ha mina tweedkappor, min fina svarta med pärlor på, en gul kappa som hänger i garderoben, mina skinnjackor och tunnare pälsar.

Något du älskar att göra på våren?
Sitta på uteservering! Älskar när man kan förflytta sig ut och sitta och äta lunch istället, eller bara sitta och ta en cappuccino eller ett glas bubbel ute i solen, hur mysigt är inte det? Äta glass i solen är något jag älskar att göra också.

Någon speciell låt du förknippar med vår?
Hm har nog ingen speciell låt jag lyssnar på eller förknippar just med våren. Ska väl vara dom låtarna jag lyssnade mycket på förra våren vilket var många låtar med Post Malone, ”Everyday” med Ariana Grande, ”End Game” och ”I did something bad” med Taylor Swift är dom jag kommer på nu haha.

Bästa sminkprodukt på våren?

Min CC cream från Lumene i färgen ”tan”, bronzers och fina highlights, och såklart persikofärgade läppglans!

Favoritfärg på våren?

Gult! Förknippar verkligen gult med våren, fyller ju år i Mars, så brukar alltid få tulpaner då, oftast gula eller rosa. Sen är ju påsken på våren och då är det också mycket gult. Det har dessutom blivit en stark favoritfärg hos mig senaste åren, och man blir verkligen glad av den färgen?

Några vårbilder från förra och förr-förra våren fick det bli i det inlägget eftersom det inte riiiktigt är vår på riktigt här ännu.

Gillar

Kommentarer

Sara,
vilken härlig lista <3
www.aamaziing.se
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra dag<3
nouw.com/johnssons
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh alltså bilderna på dig vid kungsträdgården - så underbara! <3 Som jag längtar till de rosa söta små blommorna slår ut igen, då vet man som du säger att det är vår på riktigt! <3 Kram finaste Amanda!
nouw.com/lillymihlte
amandalarssons
amandalarssons,
Åhh tack fina du! <3 ja men verkligen, längtar så mycket!! <3 kram finis!
nouw.com/amandalarssons
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Åh vilken härlig lista och bilderna är ju magiska!!
nouw.com/emmeliesehlin
amandalarssons
amandalarssons,
Åh tack finis! 😍
nouw.com/amandalarssons
Yasmine,
Det ska faktiskt bli skönt med vår! Och älskar bilderna 😊 Kram
www.yasmissy.blogg.se
matildatakkula
matildatakkula,
amandalarssons
amandalarssons,
happyM
happyM,
Hihi åhhh ja tack, våren får gärna komma nu! 😃
nouw.com/happym
amandalarssons
amandalarssons,
Jaa verkligen! 😍
nouw.com/amandalarssons
louisemellqvist
louisemellqvist,
Jag längtar ockaå efter våren & så bra lista 🌸☀️
nouw.com/louisemellqvist
amandalarssons
amandalarssons,
Kul att höra!! ☺️💕
nouw.com/amandalarssons
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad härlig lista, längtar ännu mera till våren nu!
får jag sno denna om jag länkar dig? 😃 <3
nouw.com/sarahlinnsliv
amandalarssons
amandalarssons,
Ja men självklart!! 😃 <3
nouw.com/amandalarssons
jjaneberglund
jjaneberglund,
Härlig lista, du är så fin🌹
nouw.com/jjaneberglund