Vanliga frågor!

Frågor & svar

Har samlat ihop lite vanliga frågor som jag brukar få lite då och då i kommentarsfältet, och tänkte att jag svarar på dom i ett inlägg här på bloggen så det blir lättare för alla att se!

Den mest vanliga frågan jag brukar få är nog den här: "Vad jobbar du med?" - Jag jobbar heltid som personlig assistent åt kommunen där jag bor. Vilket innebär i princip att jag hjälper en person i hemmet, med olika saker som personen inte klarar att göra själv!

"Vilken kamera använder du?" Är också en vanlig fråga, jag kan göra ett helt inlägg om det här om det är någon som vill veta lite mer ingående detaljer? - Kameran jag använder är ingen super avancerad kamera (funderar på att uppgradera snart), jag använder en Canon EOS 750D som jag haft i snart ett år. Det är väldigt lätt att använda och det blir riktigt bra bilder. Ingen super dyr prisklass heller vilket är bra för den som vill köpa en riktigt bra "nybörjar kamera". Till den har jag lite olika objektiv som jag använder. Kan som sagt göra ett mer ingående inlägg om någon är intresserad. Kommentera då isåfall!

"Vart köper du dina kläder?" Brukar få denna fråga i lite olika former, och även vart jag köper mina skor osv. - Mina favorit kläd butiker är Zara, River Island, Gina Tricot och Mango, online köper jag oftast från Zalando, Na-kd, Nelly eller Boozt. Köper även skor ifrån dessa butikerna, men även från Feetfirst då dom har väldigt billiga skor, och jag sliter ut ett par väldigt fort..

En annan vanlig fråga är "Vart har du köpt dina väskor?" - Jag har köpt alla mina väskor (eller alla och alla, har två stora och en liten clutch som jag brukar få först frågor om) inne i Stockholm, min LV mini pochette köpte jag på Louis Vuitton i Stockholm, min Dionysus köpte jag på Gucci, och min Luggage tote köpte jag på Céline i Stockholm. Mina Michael Kors köpte jag i Mall of Scandinavia och min By Malene Birger väska beställde jag från Raglady.

"Hur lång är du?" Är också en återkommande fråga jag får lite då och då i kommentarerna. - Svaret är att jag inte är speciellt lång. Är endast 160 cm lång, eller ska vi säga kort. Gillar därför att ha klack på mig väldigt ofta, trivs inte med min längd så vill helst ha klackar så att jag blir lite längre.

Har ni några andra frågor är det bara att fråga på!

Vill även säga tack till plats 23 på topplistan(!!) här på Devote. Hoppas några av er nya läsare är här för att stanna!

Gillar

Kommentarer