Vad jag köpte på Chanel

Skönhet

Det är flera som har frågat vad jag köpte på Chanels skönhetsavdelning förra veckan, även fast det bara var en liten sak så tänkte jag att det kan vara kul att visa på bloggen. Speciellt eftersom man får allt så fint inslaget (vi ber alltid om det då vi säger att vi samlar på deras boxar, då brukar dom vara snälla och slå in extra fint).

Vi frågade om inte vi kunde få en jätte fin box som vi såg direkt när vi klev in, med deras logga i glitter på framsidan, och så var hela baksidan av boxen i guld. Det fick vi, hon slog in dom fint, och vi fick våra samples i en egen liten påse, så gulligt.

Jag fick ett sample av min favorit parfym ”Gabrielle”, som är perfekt att ha med i väskan, och även en återfuktande ansiktskräm.

Det jag köpte var en lipcream, som är som ett liquid lipstick på ena sidan, och på andra sidan är det som en återfuktande olja. Jag valde en jätte fin nude färg (om ni scrollar ner till inlägget under så har jag på mig det på bilderna där, om ni vill se hur det ser ut på), det var väldigt lätt att applicera och kändes jätte skönt på läpparna. Det kostade 375 kr om det är någon som är sugen!

Gillar

Kommentarer