Trick or treat

Collages & modetips

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Det är inte långt kvar till halloween nu (vissa firar i helgen och vissa nästa helg, vet inte vilket som är rätt haha. Antar att det är en ursäkt att festa två helger i rad! ;)) och här kommer en massa tips på saker att ha på sig! Inte riktiga utklädnader så, utan mer om man vill gå snygg och uppklädd men ändå utklädd. Typ klänning + stövlar + mask, så snyggt!

Men herregud så lång tid det tog att göra collagen, trodde det skulle gå snabbt men har typ suttit i två timmar nu haha.. Kommer göra något eller några till inlägg med tips på halloween utklädnader, då kan jag göra lite mer utklätt och lite mer färg då allt i collagen blev svart!

Klicka på länkarna för att komma till produkterna. Hoppas ni hittar något ni gillar!

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Här är lite tips på över och under delar att ha och matcha med, kanske inte varandra men har skrivit lite tips i själva collaget! Äääälskar verkligen nr 1, alltså sammets klänningen. Såå himla snygg. Funderar på att beställa hem den och ha på jul eller nyår! Perfekt pris dessutom.

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Här är lite tips på accessoarer att ha till kanske något i collaget ovan! Båda klackarna är så fina, och bh-n var verkligen supersnygg! Den kan man ha så den sticker upp under någon fin v-ringad blus, till vardags också såklart.

Masken tycker jag var skit snygg att ha på något halloween party! Halsbandet var lite mycket för min smak att ha till vardags eller en vanlig fest, men till halloween - perfekt!

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Här kommer lite blandade saker som jag verkligen gillar! Allt passar till halloween, och jag har vart såå sugen på att beställa hem kattöronen själv faktiskt! Både kjolen och blusen är ju jätte snygga till vardags och till fest. Nä, riktigt snygga faktiskt.

Hittar ni någon favorit?

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Även här kommer lite blandade saker. Mina favoriter är helt klart velvet chokern och overknee stövlarna, också i sammet. Dom var sjukt fina! Gillar verkligen allt i dessa collagen, och allt går att använda vid andra tillfällen också. Eller nej maskerna kanske inte, men om man ska på maskerad någon annan gång så! Annars är dom ju väldigt billiga och helt klart värt att köpa en för halloween.

Ska ni på någon halloween fest i år? Vad ska ni gå utklädda som? Kan ni gissa vad jag ska vara?! ;)

Gillar

Kommentarer