Top 10 hunk-listan!

Okategoriserade

Vad bättre att liva upp höstmörkret än lite snygga killar att titta på?! ;) Här har jag listat dom 10 snyggaste kändis killarna (enligt mig), väldigt svårt att välja 10 så jag har säkert glömt någon. Men jag tycker jag fick till en bra lista ändå! Har ni någon som ni tycker skulle förtjänat en plats på hunk-listan? :)

1. Leonardo DiCaprio

Ja det är väl ganska självklart att han tar första platsen? Alla tjejers drömkille. Jag och min syster kollade på Titanic var och varannan dag en hel sommar förut (hon kollade till och med flera gånger om dagen). Ja han är hunkarnas hunk om ni frågar mig! Fortfarande lika snygg (nästan i alla fall) som när han var ung!

2. Johnny Depp

Mannen med många talanger och ansikten, Jack Sparrow var väl en riktig favorit. Älskar den där smutsiga stilen med kajal runt ögonen, svart under naglarna, långt hår och allmänt ovårdad. Åh! ;)

3. Ed Westwick

Ja alla som har sett på Gossip Girl har nog mer än en gång drömt om att få vara Blair. Chuck Bass var ju allas dream-bad boy. Med den där lite sexigt sliskiga stilen, men ändå hade han den där sidan där han gjorde allt för dom han bryr sig om. Ja Ed Westwick är ju verkligen en riktig snygging!

4. Heath Ledger

Trots att han inte finns längre (sörjer honom lite varje dag, en sån stjärna som försvann så tidigt..) så förtjänar han såklart en plats på listan. 10 orsaker att hata dig är ju en sån tjejfilm som i princip alla måste ha sett, och vem hade inte en liten crush på Heath då?

5. Jensen Ackles

Jensen som spelar bland annat Dean Winchester i Supernatural måste såklart också ha en plats på listan! En riktigt manlig, ovårdad bad boy som fångar monster känner vi honom bäst som. Men som också gör allt för sin älskade bror Sam. Jensen är en riktig hunk!

6. Zayn Malik

Som det gamla One Direction fan jag varit (dock var Louis min favvo) så måste jag även ta med Zayn här. Jag var ju riktigt besatt av 1D för några år sen, och Zayn blir ju bara snyggare och snyggare. Med sin bad boy stil, sitt omänskligt snygga hår, sina vackra ögon och för att inte tala om hans tatueringar.. Ja Zayn är en riktig fröjd för ögat.

7. Kit Harington

Kit som spelar Jon Snow i Game of Thrones, ja han är väl halva anledningen till varför jag kollar på serien.. Med sitt lockiga hår - utsläppt eller uppsatt i tofs spelar ingen roll, och sitt halvt ovårdade skägg, så smälter man när man ser honom.. (PS det går en film som heter Pompeii med honom i morgon kväll på 6an)

8. Chad Michael Murray

Vem hade inte en crush på honom när man var mindre och såg på One Tree Hill eller A Cinderella Story? Han spelade ju ofta den populära killen i något High School drama, och fick alla tjejer (både i filmerna och oss som tittade) på fall.

9. James Franco

Nu för tiden är nästan hans yngre bror Dave mer känd, men James är den som jag vill ge plats nr 9 på listan till. Sedan första gången jag såg Spiderman när jag var mindre så hade jag en liten förälskelse i Peter Parkers kompis Harry (ni vet, hans pappa blev ond och sedan också han, men han var ju så söööt). Ni kan även se honom i filmer som The Interview och Pineapple Express.

10. Channing Tatum

Det kändes nästan som lite av ett måste att ha med Channing Tatum på listan. The Vow, 21 & 22 Jump Street, Step Up.. Ja han har gjort många filmer där han visat många olika sidor av sig själv, han kan dansa, göra romantiska filmer och riktigt roliga roller också.

Charlie Hunnam

En som inte fick en plats på listan, men som jag ändå kände förtjänade en plats i inlägget är Charlie Hunnam. Han är kanske inte så jätte känd, men har man sett Green Street Hooligans så vet man vem han är. Ni ser ju bara på bilderna, en riktig snygging med andra ord!

Gillar

Kommentarer