Tomtelatte, lunch med Isa och shopping på LV

MAT

Det här inlägget skulle egentligen kommit upp igår, men hade inte en super super dag så det vart ingen bloggning. Kände mig helt slut när jag kom hem från jobbet, lagade middag till mig och Sofia och så kollade vi på nån dålig julfilm.

Tänkte tillbaka igår på hur mitt liv såg ut den dagen för prick 1 och 2 år sen, den 20e December. Hur lycklig jag var då. För två år sedan hade jag den bästa och mysigaste dagen, minns precis vad jag gjorde. Har aldrig haft så mycket julkänslor som jag hade den julen. Då var mitt liv så himla bra.

Den 20e december för ett år sedan, träffade jag Linda för första gången. Kan inte fatta att vi aldrig hade träffats innan den dagen, det var aldrig stel stämning, det kändes som att vi hade känt varann länge. Vi fotade, gick på Espresso House, även Isa var med oss ett tag, och då var vi på just Wienercaféet, när Isa var tvungen att gå så satt jag och Linda kvar i flera timmar och pratade och skrattade och drack prosecco. Vi gick runt på NK och i Gallerian, innan vi tillslut åkte hem. På kvällen hade jag en jätte mysig kväll..

Nej hade en dålig dag igår när jag tänkte tillbaka på mitt liv dom senaste åren. Känns som det hänt för mycket på sista tiden.

I tisdags träffade jag Isa för första gången på nästan 6 månader?!? Vi gick till Wienercaféet och mös, hade en lång catch-up på allt som hänt i våra liv osv. Super kul att träffa henne igen!

Jag drack en tomtelatte utan grädde, med smak av kanel, från Espresso House när vi möttes. Den var god, men något för söt. Älskar deras julmuggar.

På Wienercaféet åt jag en kantarelltoast och en latte, gott!

Gick en sväng på NK.

Köpte en liten julklapp på LV.. Älskar deras fina påsar dom har över julen! Guld istället för blått, med deras monogram även på påsen. Boxen är ännu finare..! Inslagen med ett guldband runt.

Gillar

Kommentarer