To do list!

Okategoriserade

Min "att göra lista" den närmsta tiden! Ganska mycket jobb, men några roliga saker har jag inbokat emellan.

Har nu i morse satt in stift tänder, så den punkten ska egentligen också vara avbockad. Det är tillfälliga plast stift tänder, så om ungefär en månad kommer jag få dom riktiga i porslin. Man får dom tillfälliga för att man ska kunna "känna av" om något måste ändras, typ form, längd eller färg. Så kan dom ändra det, så att man är helt nöjd när dom gör dom permanenta. (Kan kanske berätta någon annan gång om någon är intresserad av att höra vad som hände när jag var mindre, varför jag gjort käkoperationer och fått stifttänder osv).

Annars ska jag försöka fota lite i morgon efter jobbet, hämtade ut ett paket idag som jag är sååå spänd på att både testa och visa för er vad det är i! Någon som vågar sig på en gissning?

På lördag ska jag även på foto kurs med foto-resor! Så spännande! Ska bli så himla kul, äntligen ska jag få lära mig lite mer. Har försökt testa mig fram lite själv med att fota manuellt, men känner att jag vill gå en kurs för att lära mig det på riktigt med någon som kan visa och svara på frågor. Kommer bli så kul! Foto är ju ett av mina största intressen!

Gillar

Kommentarer