Tips på höstaktiviteter

Okategoriserade


På hösten kan det lätt kännas kallt, grått och tråkigt. Hösten är väldigt mysig och vacker, men för många kanske det känns som en lång och jobbig årstid. Här är lite tips på saker man kan göra för att hösten ska kännas mysig och rolig istället! Hoppas ni gillar inlägget och har lite användning av tipsen! :)

--------------------

Börja träna:

Det här har jag lovat mig själv att jag ska ta tag i nu i höst. Börja träna! Det behöver inte vara på gym, man kan träna hemma, gå promenader, cykla eller köra ett yoga pass i vardagsrummet. Det är inte var man tränar som spelar roll, utan att det faktiskt blir av - vilket har varit ett stort problem för mig. Jag tränar 2 gånger sen är jag less. Men nu när det är lite svalare ute är det perfekt att försöka köra igång igen!

Ha filmkväll:

Dra ihop massa tjejkompisar eller mys hemma med familjen eller pojkvännen. Köp en massa gott naturgodis eller ett fruktfat, eller kanske lite ost och kex? Mys ner er under samma täcke och kolla på mysiga romantiska komedier eller kanske en skräckis!

Tända doftljus:

Något jag kommer göra massor i höst, har köpt på mig jätte mycket doftljus och nu är det dags för dom att komma till användning! Så mysigt på kvällarna att sitta med en bok och tända ljus. Så avkopplande och något av det mysigaste med hösten faktiskt.

Sitta ute på caféer:

Något som verkligen är så mysigt nu i höst, speciellt nu i september när det fortfarande är ganska soligt och skönt ute. Ta med tjejkompisarna, systern eller pojkvännen och sätt er under en filt på en mysig uteservering och drick en varsin latte! Hur mysigt som helst ju. Dessutom blir det väldigt fina bilder till kanske din blogg eller instagram.

Rensa garderoben:

Något som jag verkligen behöver ta tag i själv! Rensa garderoben, lägga undan sommarkläderna och plocka fram höst garderoben. Hänga fram alla jackor och kappor, och slänga eller sälja saker som inte behövs eller används, utan bara ligger och samlar damm och tar plats.

Fota fina höstbilder:

På hösten är det ju verkligen så himla vackert ute med alla färger som blir. Perfekt att gå ut och fota en massa fina bilder! I höst ska jag försöka ta en massa bilder, speciellt med mobilen då den oftast glöms bort. Ska bli bättre på att ta bilder till min instagram och mer vardagsbilder till bloggen!

Dricka te och varm choklad:

Varmt choklad med grädde och mini marshmallows, eller en härlig kopp ört eller frukt te - hur gott låter inte det? Mys ner dig i soffan med ett par stickade strumpor och en gosig morgonrock en söndagsmorgon och drick hemmagjord varm choklad..

Ha hemma spa:

Hösten är väl en perfekt tid att passa på att vårda om sig själv lite? Dom där tråkiga mörka höstdagarna när man helst känner för att sitta inne är det ju perfekt att slänga i en inpackning i håret, kleta på sig en ansiktsmask och doppa ner fötterna i ett fotbad.

Följa tv serier:

Samma som ovan, dom där höstdagarna och kvällarna när mörkret tränger sig på och regnet kanske piskar mot fönstren - då är det väl ett perfekt tillfälle att börja följa en ny tv serie! Jag är ju verkligen en person som hellre kollar på serier än filmer, och att sträck kolla flera säsonger i rad är jag bra på. Så varför inte börja följa den där serien du tänkt börja titta på så länge?

Unna sig saker:

På hösten tycker jag det är viktigt att unna sig saker för att livet inte ska kännas så trist och grått. Den där tröjan eller väskan du suktat efter - köp den! Eller unna dig att faktiskt köpa en Ben & Jerry's om du är sugen på det en lördagskväll! Sen ska ju allt vara med måtta såklart, men att inte vara för hård mot sig själv är också viktigt.

Gillar

Kommentarer