The marble box

Skönhet

Glossybox för Januari månad (som förövrigt kom nu.. lite irriterad på Glossybox just mu då jag sett att typ alla fått sina boxar för länge sen) heter "The marble box" - och jag som älskar marmor tycker ju självklart att den var super fin.

Här nedan ser ni vilka fem produkter som följde sig inuti boxen. Älskar att varje box har ett speciellt tema, och dom är verkligen så himla fina. Man blir alltid så glad när den kommer!

Produkterna jag fick var:

En ansiktsborste

Ansiktsvatten

Ögonkräm

Ögonskugga

Tandkräm

Ögonskuggan tycker jag var såå fin, och funkar säkert även lika bra att ha som highlighter. Ansiktsvattnet har jag i en stor förpackning som börjar ta slut, så det var perfekt att få det. Använder det både som rengöring och sminkborttagning. Ögonkrämen och ansiktsborsten är jag taggad på att testa, dock har jag super känslig hud så vet inte hur mycket jag kommer kunna använda borsten..

Vart lite besviken på att man fick en tandkräm dock.. Det kan jag liksom gå och köpa på Ica? Sett att flera andra fått ett härligt hårserum istället för tandkrämen, och jag hade ju hellre fått det. Så det var lite irriterande. Annars är jag nöjd med månadens box. Hoppas nästa kommer i tid bara!

Gillar

Kommentarer