The Ivy Chelsea Garden

Vår första morgon i London så hade vi bokat bord i förväg för brunch på "The Ivy Chelsea Garden" - ett super mysigt lite finare ställe. Väldigt stor restaurangdel innomhus där vi satt och åt, men sedan finns det även en stor trädgård på baksidan, med massor av växter, marmorbord, fontäner och en stor mysig braskamin.

Här satte vi oss efter brunchen för att njuta av en cappucino i den mysiga miljön.

Till brunch fanns det Såå mycket gott att välja på, vi båda beslutade oss tillslut för en varsin "full english" för att få lite olika saker.

Den innehöll i princip allt jag älskar, halloumi, avokado, bakad potatis, vita bönor, pocherade ägg, hollandaise, ugnsbakade tomater och rostat bröd. Jag mosade avokadon på mackorna och åt. Till maten tog jag en fräsch apelsinjuice och en kaffe americano.

Alltså maten var verkligen hur god som helst, och deras kaffe likaså, längtar tillbaka när jag ser bilderna..! Super gott verkligen, och man blev SÅ mätt. Vi höll oss hela dagen på den här brunchen, fram tills middagen som var runt halv 8 på kvällen.

Glöm inte att gå ut och sätta er en stund och ta en kaffe eller så, ni får verkligen inte missa den underbara trädgården om ni åker hit!

Skulle kunnat sitta framför braskaminen med en filt hela dagen och titta på växterna och lyssna på ljudet av fontänen..

Gillar

Kommentarer