Status just nu!

Okategoriserade

Hej bästa ni, tänkte ge er en liten "status just nu" på hur jag mår efter min allergiska reaktion och mitt besök på akuten i söndags, hela historien kan ni läsa HÄR! (Bilden i inlägget är inte ny).

I måndags morse så tyckte jag att utslagen såg bättre ut när jag vaknade, men när jag började röra på mig och hade klätt på mig andra kläder osv så vart utslagen värre igen. Jag tänkte försöka jobba hela mitt jobbpass men det gick verkligen inte, kroppen sa att den behövde vila, så jag fick åka hem tidigare. Vilade i princip hela kvällen så gott det gick, men kliandet och brännandet under fotsulorna gjorde det ganska svårt.. På måndagskvällen så spred sig även utslagen till ansiktet, så hela kinderna var rödflammiga och prickiga.

Däremot igår när jag vaknade så såg det mycket bättre ut, utslagen var långt ifrån borta, men de såg betydligt mindre röda ut. Dock kom kliandet under fötterna tillbaka mot tidiga kvällen som det gjort varje dag, det har börjat runt 16-18 ca varje dag. Och det kliar och bränner något fruktansvärt.. Står knappt ut. Man får ju inte klia heller.. Även magen och ryggen har kliat ganska mycket dom här dagarna, och lite på benen och armarna och bröstet om vartannat. Har även utslag i ögonen, (ja man får tydligen utslag i slemhinnorna i ögonen också), så det ser ut som att jag har gråtit i 50 timmar i sträck fast jag Inter har det, så röda är dom, och dom svider även ganska mycket..

Idag är det onsdag och jag har nyligen gått upp, behövde verkligen sova ut, sista dagen jag kan göra det nu på ett tag. Svårt att säga hur utslagen är idag än så länge, eftersom dom har vart som bäst på morgonen, och som sämst på kvällen hittills. Känner mig däremot mer förkyld idag typiskt nog, halsen känns tjock och kroppen känns svag. Hoppas det vänder tills i morgon..

Gillar

Kommentarer