Soliga höstdagar och serietips

Okategoriserade

Jag har sagt det innan, men jag säger det igen - jag älskar det här vädret! Blir såå glad av det. Hoppas vi får många såhär fina dagar under hösten. Jag blir verkligen så peppad när det är svalt men soligt. Min träningsmotivation är på topp och jag har lyckats hålla i 5 dagars veckor sedan mitten på sommaren nu förutom 1 vecka då det "bara" blev 4 dagar.


Tänkte förresten tipsa om några bra serier att kolla på såhär under höstkvällarna:

- Bachelor Sverige har ju precis dragit igång nu, jag tror det finns 3 eller 4 avsnitt ute på Tv4Play och jag har sett alla. Gillar verkligen årets säsong hittills - så rekommenderar verkligen!

- Idol har jag lyckats följa i år. Eller, brukar alltid kolla på alla auditions men sen tappa intresset vid kvalveckan. Men i år har dom ju lite annat upplägg har har lyckats hänga med hittills, och måste säga att det är väldigt många bra i år.

- Reckoning är en riktigt spännande miniserie på 10 avsnitt som finns på Netflix. En thriller drama typ? Där det handlar om 2 familjer, en där pappan är kriminalkommissarie och försöker hitta en seriemördade som kallas "RRK", och den andra pappan är då seriemördaren.

- Outer Banks på Netflix måste ni se om ni inte gjort det. Super spännande "drama" om 5 vänner som letar efter en skatt, och även svaren på John Bs (huvudpersonen) pappas försvinnande.

- Zebrarummet som är en Svensk dramaserie på Viaplay, väldigt spännande faktiskt, speciellt mot slutet på säsongen. Den handlar om elit internatskolan "Tuna Kvarn" där det sker ett dödsfall, och misstankarna riktas mot en inte så välsedd skola i närheten. En av lärarna från den skolan börjar sedan nysta i hemligheterna på Tuna Kvarn.

- Temptation Island USA är en serie som ni kommer gilla om ni precis som jag älskar realityserier och drama! Den går ju ut på att 4 par åker till en ö, där killarna får bo med massa singeltjejer och tjejerna med massa singelkillar. Dom får inte ha någon kontakt med varandra under den månaden dom är på ön, men däremot har dom "bonfires" några gånger i veckan där programledaren visar klipp på vad deras partner gör. Ja ni kan ju tänka er..

- The Vampire Diaries har ni säkert sett, men har ni inte det så är den väl ett måste att se. Och har man det så är väl hösten en mysig tid att se om den?

- Lost kollade jag om i somras. Har sett fram till säsong 3-4 när den gick på tv när jag var mindre, men såg aldrig slutet. Man blir ju helt fast då den är så spännande, även om slutet var kanske lite hmm så älskar jag ändå serien. Speciellt om man gillar Damon Salvatore/Ian Somerhalder från The Vampire Diarier, han är ju med i säsong 1 och spelar Boone. Finns på Viaplay.

Gillar

Kommentarer