Social media party

EVENTS

Här kommer äntligen bilderna från Social media party i lördags! Ber om ursäkt att det tog sån tid, men ibland blir det inte som man tänkt. Vill också be om ursäkt att jag inte uppdaterade på instagram under eventet, men det var inte alls bra ljus på dom flesta ställena, så fick inte alls några bra mobilbilder tyvärr. Dom måste ju passa in i mitt flöde liksom? ;)

Hade i alla fall såå kul! Träffade så mycket människor och minglade runt med, och det var så mycket folk man kände igen. Det bjöds på modeloppis där kända bloggare sålde sina kläder. Där gick vi bland annat fram och hälsade på Molly Rustas, som var så himla trevlig och söt! Vi pratade även lite med Margaux som jobbar på Devote, och småpratade med Lisa Höök om hennes fotoskola. Träffade även många nya ansikten vilket var super kul!

Det bjöds på choklad i 3 nya smaker (tror det var från Fazer) och dom var så goda, speciellt den med kaffesmak!

Såna hör drycker stod uppställda lite överallt också i olika smaker, det är någon hälsodryck som minskar stress. En flaska motsvarar 15 koppar grönt te, och den innehåller Mellissaextrakt.

Jag och Isa tog en bild vid "röda mattan" som knappt kom med på bilden.

Michaela Forni satt och signerade sin nya bok, knäppte några fina bilder på henne. Hon är ju så snygg!

Fina Isa som jag gick på eventet med! Tack för en fin dag <3

Tjejerna från "Rent a trend" hade ett stånd uppställt med massor av fina designer väskor och kläder. Har ni hört talas om dom förut? Hos dom kan man hyra designer plagg, väskor osv i ett dygn och uppåt.

Så till exempel kan man hyra en fin klänning om man ska på gala en kväll, istället för att lägga flera tusen på att köpa en. Eller om man vill känna sig fin så kan man hyra en väska över en dag eller någon vecka. Just en Chanel Boy bag går på 400 kr/dygn - inte så dyrt ju!

Kollade runt på kläderna i modeloppisen..

Josefin och Vanja bjöd på livepodd!

Träffade fina Kissie och jag knäppte en bild på henne och Isa. Hon var jätte trevlig, och såå snygg. Snyggare i verkligheten än på bild till och med, hur det nu ens är möjligt?

Allt var jätte fint upplagt, eftersom det var bloggevent så ska ju allt vara fint och fotovänligt såklart!

Så det var dom bilderna! Har ungefär lika många till, + ännu lite mer.. Vill ni att jag lägger upp dom med? :)

Gillar

Kommentarer