Smashbox

Skönhet

Köpte två produkter från Smashbox i helgen, en ny mascara och en primer. Har faktsikt aldrig testat Smashbox förut, men hört väldigt mycket bra om dom – och speciellt deras primers. Men eftersom deras produkter är åt det dyrare hållet så köpte jag en ”travel size” primer för 100 kr för att testa om jag tycker om den, innan jag spenderar 320 kr för den större storleken. Dock vill jag inte ha just den här primern sen utan deras ”Smashbox photofinish fydrating foundation primer”, men ville testa själva märket innan jag spenderar mer pengar. (6/3/16)

Den här mascaran köpte jag alltså ”Smashbox Indecent Exposure” heter den och ser ut såhär. Förpackningen var väldigt fin tycker jag, ”locket/korken” har som ett mjukt ”tyg” om sig, så att det är mjukt, lite som en filt när man håller i borsten. Själva borsten såg inte riktigt ut som dom jag brukar gilla, brukar tycka om större borstar egentligen. Men jag frågade i butiken om vilken av Smashbox mascaror dom rekommenderade, och de gav mig då den här så jag tänker i alla fall testa.

Har bara hunnit använda den en gång än så länge, och är väl inte så super imponerad. Den var väldigt ”blöt” och kletade, sen tyckte jag att mina fransar blev lite spindelbens-aktiga. Dock vart fransarna mycket längre, och det tar ju ett tag innan man vänjer sig vid en ny borste och får in tekniken. Så jag har fortfarande förhoppningar om att jag kommer tycka om den här mascaran. Någon av er som testat den? :)
❥ Ni hittar den i Kicks butikerna, eller HÄR för 220 kr.

Primern har jag också bara testat en gång, men den gillade jag verkligen! Sminket gled på super fint och satt hela dagen, såg lika fräsch och nysminkad ut när jag kom hem efter en hel dag i Mall of Scandinavia – som jag gjorde innan jag åkte. Så kommer definitivt vilja köpa den större versionen, fast den som är återfuktande.

❥ Ni hittar den också i Kicks butikerna, eller HÄR på deras hemsida. ♡

Gillar

Kommentarer