Sista på ett tag

Café & restaurangbesök, recept

Har precis kommit hem nu från att ha varit och lunchat med fina Linda som ni ser här ovan! Vi träffades för en "snabb" (2 timmar är ju ändå helt okej!) sista lunch, på torsdag åker hon nämligen tillbaka till Tyskland igen. För er som inte läser hennes blogg (vilket ni borde göra) så är hon alltså ifrån Sverige, vi kommer från typ samma ställe, men hon bor i Tyskland med sin kille sedan några år tillbaka. Nu har hon vart i Sverige i en månad och vi har hängt lite grann under den hörn månaden och (tycker jag i alla fall) har super roligt ihop. Nu får vi se när vi kan ses nästa gång, men förhoppningsvis innan sommaren!

In och läs hennes blogg - HÄR, om ni inte gjort det! ;)

Jag tog en Chévre sallad och Linda tog en räksallad. Jag har ätit Chévre toast där förut, och den var helt okej, men salladen var inget att hurra för tyvärr. En bit Chévre ost, lite valnötter, några rödbetor, gurka, tomat, paprika och isbergssallad.. Ingen honung kände jag och ingen dressing fick man. Dessutom föredrar jag ruccola sallad alla dagar i veckan.. Hade gärna haft avokado och lite bönor och lök i också. Lindas sallad var tyvärr heller ingen höjdare, så synd.

Men vi hade mysigt ändå! Satt och pratade ett tag, fotade lite såklart, och sedan fotade vi lite snabba outfitbilder i det iskalla vädret. Ändå mysigt att hinna ses en till sväng innan det dröjer flera månader tills vi ses igen!

Gillar

Kommentarer