Sigtuna

Okategoriserade

Här gick jag runt med kameraväskan på mig och kameran i högsta hugg, här tar mamma en bild på när jag fixar till håret.

Frukost/lunch/middag i ett, fick det bli på "Skafferiet på stora gatan" - en god halloumi sallad med valnötter, kikärtor och avokado <3

Älskar alla gulliga hus och byggnader i Sigtuna, så gamla och söta, och så fina färger!

Tisdag idag vilket för mig innebar en ledig dag (semestern slutade bra med ett 6 timmars pass igår och ledig idag. Men i morgon drar jobbet igång på riktigt), så det blev en sväng iväg till Sigtuna med mamma, min syster och systerson. Vi gick längs strandpromenaden, åt god mat i solen, kollade lite i små butiker, där det var massor av rea på designermärken. Filippa K, Hunkydory, Odd Molly, Steve Madden.. Köpte tyvärr ingenting då alla affärerna stängde precis då så hann inte kolla så mycket tråkigt nog.

Vi fikade även på Strandvillans Café, dom bilderna kommer nog upp sen. Vart lite för många bilder i ett och samma inlägg annars, fotogalen som jag är. Det var jätte mysigt i alla fall, även om det inte var super varmt för att det blåste en del. Vi bor nära Sigtuna men ändå åker vi aldrig dit, måste börja åka till lite mer roliga ställen i närheten, finns så himla mycket vackra platser man borde besöka oftare!

Gillar

Kommentarer