Sigma 18-35 F1.8

Okategoriserade

Mitt nya objektiv! Ett Sigma 18-35mm F1.8 DC, alltså ett vidvinkel objektiv! De två översta bilderna är fotade med objektivet, de två undre är fotade med min systers kamera, så att ni får se hur det ser ut på. Har inte hunnit testa det så jätte mycket ännu, men kan skriva en recension sen när jag använt det någon vecka om det är någon som vill?

Jag har verkligen velat ha ett vidvinkelobjektiv så himla länge nu, men ett Canon 16-35 2.8 som jag tittade på först, ligger liksom på 20-25.000kr och det här kostade "bara" 6390kr (vilket inte alls är speciellt dyrt i kameravärlden, men för mig kändes det mer värt att köpa det här, då det dessutom har en bländare på 1.8). Jag hoppas verkligen jag kommer bli nöjd med det här objektivet, ska bli kul att få lite mer varierade bilder till bloggen nu!

Så här ser det ut! Kameran känns så mycket större nu än med mitt 50mm haha! Motljusskydd följde även med vilket jag tycker var väldigt bra. Man fick även med en liten väska till själva objektivet. Enda nackdelen är att det är sååå tungt! Kommer få (värre)ryggproblem om jag ska släpa på det där nu, men det är det väl värt - vad gör man inte för bloggen?!

Gillar

Kommentarer