Shoreditch

Sista kvällen i London, alltså i lördags, så hade vi inte bokat bord någonstans utan tänkte bara se vad vi hittade. Vårt boende låg i närheten av Shoreditch, som är ett ganska coolt område med coola målningar på väggarna på byggnaderna.

Vi mötte upp Fridas kompis (som är svensk men bor i London sen en liten tid tillbaka) och letade upp en restaurang som verkade ha god mat. Det blev tillslut en Argentinsk restaurang, jag beställde in en alkoholfri drink med smak av apelsin och jordgubb. Till mat åt jag flankstek, stekt "medium rare", med sötpotatis pommes och ostsås. Det var såå gott verkligen, och man blev proppmätt!

På vägen hem köpte jag med mig en stor chipspåse, och så låg jag på rummet resten av kvällen och vilade, Frida och hennes kompis gick ut på någon hip hop klubb. Men jag orkade verkligen inte, kunde inte dricka pga min starka allergi medicin, och sen så mådde jag inte alls bra, med mina utslag och svullna fötter, ben, händer och armar, var jobbigt att bara röra sig. Så det var skönt att vila lite eftersom vi skulle åka vid 8 på söndagen.

Nu har jag inte så många inlägg kvar att lägga upp om London, kanske 1-2 till. Hoppas ni inte blivit trötta på dom redan!

Gillar

Kommentarer