Shopping i Mall of Scandinavia

Shopping

Igår åkte jag in med den här bruttan till Mall of Scandinavia för lite mellandags shopping! Hade ju som sagt inte träffat henne på länge då hon vart utomlands, och snart åker hon igen - så var såklart tvungen att hinna träffa henne! Hon har både fyllt år och så har det vart jul sen vi sågs sist, så hon fick lite presenter av mig. Vi åt en god lunch och kollade i butiker ett tag, så mysigt!

Jag hittade massor av fint, slösade alldeles för mycket pengar haha.. Men hittade verkligen super fina saker bland annat en typ tweed kappa från Zara som jag förälskade mig helt i, en sammets mys tröja från River Island, ett par skinnhandskar och lite fler saker.

Vill ni att jag gör ett inlägg och visar vad jag köpte? :) Ett inlägg med vad jag fick i julklapp kommer upp senare idag, så håll utkik!

Den här goda lunchen åt vi: jag tig (som vanligt) en Chévre sallad med valnötter, honung och rödbetor (älskar verkligen allt med Chévre, tar alltid det om det finns på menyn).

Frida tog grillad entrecote med potatis, som såg vrål god ut den med!

På tåget hem värmde jag mig med en Starbucks latte, med en extra shot! Älskar min nya mysiga stickade tröja från Rut & Circle.

Gillar

Kommentarer