Shoppa smartare

Samarbeten
Inlägget är i samarbete med Rabatterat.se

Jag föredrar nästan alltid att shoppa online istället för i butik. Jag tycker det är jobbigt att trängas med massor med folk i butiker, bära runt på massor med kläder, stå i en liten svettig provhytt och testa kläder.. Jag föredrar att sitta och titta runt online, i lugn och ro, ta min tid på att bestämma mig, och sen få hem kläderna och testa dom i mitt eget hem. Men det är inte bara därför som jag älskar att shoppa online.. Utan det är även pga att man då nästan alltid kan hitta rabattkoder att använda för att få det man vill ha till mycket bättre pris!

Alltid när jag handlar något online, vad det än är, så försöker jag hitta rabattkoder för att få ner priset eller få fri frakt till exempel. Man måste ju vara smart eller hur, varför betala mer än nödvändigt? Därför tänkte jag tipsa er om en jätte bra hemsida för att hitta rabattkoder! Rabatterat.se hittar ni rabattkoder hos massor av populära butiker. På deras hemsida kan man söka efter butiker och kategorier, dom har alltså inte bara rabattkoder till klädbutiker såsom Chiquelle, Bohoo, Boozt, H&M, NLY Man, och Bubbleroom, utan även butiker från helt andra kategorier, som till exempel Hotels.com, Cervera, Kronans Apotek, Körkort.se, Lufthansa och Netflix. Ja, vad man än ska köpa kan man alltså använda sig av rabatterat.se för att spara pengar!

Dom har även en ”topp 20” med dom 20 mest populära rabatterna just nu, några av dessa är: 100kr rabatt på mat hos Foodora, 25kr rabatt på elscooter hos Voi, 147kr rabatt på Uber-eats, ”lås upp en Lime scooter gratis”, samt 150kr rabatt på Coop.se! Hur bra erbjudanden som helst?! Så himla bra tycker jag att man kan hitta sätt att spara pengar när man ska göra något som att handla mat, boka resor eller handla på Apoteket, och inte endast när man shoppar just kläder.

Man behöver inget medlemskap och det kostar inget att använda rabatterat.se’s tjänster! Man besöker endast deras hemsida, och letar upp super bra rabatter, hur smidigt som helst! Hos dom hittar man även exklusiva rabatter dessutom, som inte går att hitta på några andra sidor, utan endast hos rabatterat.se!

Gillar