Såhär vill jag gå klädd i vår!

Collages & modetips

Innehåller affiliatelänkar

Tänkte tipsa om lite fint vårmode idag! Så som jag vill gå klädd i vår, fina vita blusar, bootcut jeans, rutigt, helfärgade set osv.. Såklart vill jag ha ljusa färger på våren, men svart passar ändå alltid, och eftersom att det är min go-to färg så kommer jag bära svart vilken årstid det än är. Här har jag i alla fall tipsat om massor med fina vårplagg, som jag själv skulle vilja bära!

ETT // TVÅ // TRE // FYRA // FEM // SEX // SJU // ÅTTA // NIO

I collaget ovan är det väldigt neutrala färger, ett fint vitt set med en guldrand på sidorna, en svart fin blus med vita pärlor.. Mina favoriter är dock skinnjackan (i fusk skinn), som är väldigt annorlunda då den är så söt i utseendet! Passar verkligen den som inte känner sig bekväm med att bära en riktigt tuff skinnjacka, utan kanske har en väldigt söt stil. Jag skulle gärna bära den!


Sedan nummer 8 som är en riktigt snygg playsuit, tänk den till ett par höga klackar, en fin liten partyväska, solbränd hy, på dagsfesterna i vår och sommar?! SÅ fin.

ETT // TVÅ // TRE // FYRA // FEM // SEX // SJU // ÅTTA // NIO

Här ovan gillar jag verkligen det rosa kystymsetet, där man kan bära även var del för sig, sedan nummer 6, en fin vardags tröja i en jordnära färg. Min absoluta favorit är den svarta kjolen, vill haaa!


Idag ska jag och @fannyeskilson som sagt på ett spa-event! Jag blev även precis bjuden på 2 event nästa vecka, ett som tyvärr är när jag jobbar, och det andra är när jag är i Norrköping. Så himla typiskt! Blev så ledsen när jag såg att jag inte kunde gå på dom.. Men men, det ska bli kul att gå på det ikväll! Häng med på instagram och Snapchat Stories om ni vill jjennyamanda heter jag på båda! <3

Gillar

Kommentarer

Ajli,
Min absoluta favvo är den absolut sista! Så dyngfrän!!!!
ajlimuller.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså herregud vad mycket snyggt som föll mig i smaken, jag får aldrig nog av dessa inlägg för du är grym på dom. Kram finaste 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Julia SVensson,
Åh så himla fina plagg!!
juliasvenssons.se
coconuttie
coconuttie,
Woow her var det mye fint altså 😍
nouw.com/coconuttie
Therese,
VIlken härlig inspo!
www.theresemolander.se
Linnéa,
Men åhhhh så mycket snyggt, pastell är sååå mycket jag 🥰.
linnealiebig.blogg.se
hannans
hannans,
Alla dom här bruna, beiga och grå tonerna som är inne nu, och med lite mönster är ju sååå snyggt!
nouw.com/hannans
Byebbaa
Byebbaa,
sååå mycket fint!! <3
nouw.com/byebbaa
happyM
happyM,
Så himla fina plagg, allihopa verkligen ❤️
nouw.com/happym
Emma Engström,
Skulle ju lätt kunna tänka mig att ha allt här! SÅ mycket snyggt och älskar dina klädkollage <3 Kram
nouw.com/emmaengstrom