Rut&Circle dress

OUTFITS

*Inlägget innehåller adlinks

Klänning HÄR // Väska MANGO // Kavaj GINA TRICOT (gammal) // Klackar HÄR

Idag vaknade vi allihopa upp till fruktansvärda nyheter om terrordådet i Nice. Verkligen så hemskt, fruktansvärt rent ut sagt. Lider verkligen med de drabbade och deras familjer, även om jag inte ens kan ha en aning om vad de går igenom just nu. Vart är våran värld på väg.. Alla mina tankar går till Nice <3

Tänkte visa hur jag såg ut på Jonnas (min pojkväns lillasyster) konfirmation för några veckor sedan. Jag hade på mig en klänning från Rut&Circle (som är på rea just nu för 89 kr!), klackar från NLY, min favoritväska från Mango och en ca 5 år gammal kavaj från Gina. Gillade att klänningen inte var super kort, eftersom det ändå var en konfirmation jag skulle på. Tycker den är super somrig och fin!

Just nu sitter jag i sängen, med brun utan sol (Cocoa Brown) på benen för att dom är blekare än resten av kroppen (någon som vill att jag gör en review av Cocoa Brown by Marissa Carter? Använt den i över 1 års tid nu). Sitter och äter körsbär, och håller på och fixar med lite inlägg. är helt slut efter dagens jobb pass, vart sånt jobbigt väder så jag har haft sån huvudvärk. Men, bara i morgon och söndag kvar och det går ju fort! :)

Gillar

Kommentarer