RAW Sushi & Grill

I lördags åt jag, som ni läst i inlägget under, middag på ”Raw Sushi & Grill” som ligger Rörstrandsgatan 9 i Vasastan. Jag har velat gå dit hur länge som helst, då jag hört att deras sushi ska vara amazing.

Här ovan ser ni en till bild på min outfit den kvällen!

Till förrätt tog jag kammusslor med sparris och wasabimajonäs. Dock tyckte jag det såg ut, och smakade mer som chilimajo? Det var gott i alla fall!

Sedan beställde vi in tre rätter att dela på, bland annat den ni ser ovan som är ”spicy tuna maki”, friterade tonfisk rullar med marinerad tonfisk, som toppas med chilisalsa, friterad persilja och chilimajo, med en miso dipp till.

Alltså wow, den här rätten var min favorit av alla. Rullarna var så galet goda, lite hetta från chilisalsan, chilimajonäsen och miso dippen, krispet från det friterade.. Verkligen galet goda, 9/10 toasts.

Rullarna ovan ärlax maki”, friterade laxrullar med sparris och röd ängssyra toppade med majonäs och svart stenbitsrom, med wasabisås.

Även dessa var riktigt goda, men inte lika goda som ”spicy tuna”, enligt mig.

Vi delade även på en vanlig lax sashimi, som var hur god som helst.

Till sist var vi även tvungna att testa något från grillen, så vi delade på en rätt med olika grillspett. Det var bland annat oxfilé spett, zucchini, räkor,ä och lax.

Den här rätten vart min andra favorit, allt var verkligen riktigt gott och saftigt. Mmmm!

Gillar

Kommentarer