Random saker ni kanske inte visste om mig

Okategoriserade

• Jag är en riktig sucker för svenska reality serier.. Ex on the beach, Paradise Hotel, Love Island, Temptation Island, Are you the one, Svenska Hollywoodfruar, The Bachelor, Bonde Söker fru.. You name it, och jag följer det haha..

• När jag ska beställa mat ute får jag alltid ångest för att jag inte kan välja, jag vill liksom ha ALLT på menyn. Därför älskar jag när jag äter med folk som gillar att dela, att man tar lite olika saker och smakar av varandra haha.

• Jag gillar inte att shoppa i butiker. Shoppar mycket hellre online. Får sån panik över att behöva trängas med folk, svettas och prova kläder i trånga omklädningsrum, få ont i armarna av att man bär på tusen saker.. Nej, shoppar mycket hellre online där man kan titta och tänka över saker i lugn och ro, hitta någon rabattkod, och slippa stå i kö osv. De enda butikerna jag gillar att gå i är dom finare butikerna som typ LV, Chanel, Prada.. Då har man ju ofta ett mål, något speciellt man vill titta på. Sen får man alltid bra service/hjälp, man får något att dricka som bubbel eller te, och man behöver inte trängas utan kan titta i lugn och ro.

• Jag har en liten grupp med appar som jag alltid ”zappar mellan” när jag har tråkigt. Det går liksom på repeat att jag kollar just dom apparna hela tiden. Det är instagram, Snapchat, messenger, Facebook och safari.

• Det här vet ju folk som känner mig, men folk som inte gör det verkar bli väldigt förvånade när jag skrivit att jag bara är 160 cm. Vet inte om jag ser längre ut på bilder eller varför många verkar tro att jag är längre? Är i alla fall ganska kort, har alltid hatat det förut, men har faktiskt börjat gilla det på sista tiden! Enda jobbiga är ju när man ska köpa kläder då i princip alla byxor, klänningar, kjolar osv är för långa på mig..

• Jag beställer alltid samma sak när jag går till Espresso House, en stor laktosfri latte med en extra espresso shot, haha!

• Mina favorit färger har alltid varit grön och lila. Förutom när det kommer till kläder, då gillar jag mer basic färger som svart, vitt, grått, beige. (Fast har nyligen börjat älska mer utstickande färger som rött, orange och gult?!)

• När jag var liten så var mina dröm yrken att antingen öppna min egna restaurang, eller bli delfinskötare på Kolmården haha.. Det har väl ändrats en aning sedan dess kanske. Även om det fortfarande är en dröm att en dag simma med (vilda) delfiner!

• Jag är naturligt ljusblond (alltså väldigt ljus) med bruna ögon, men började färga håret svart när jag var 10, och sen har jag varit mörk/ljus om vartannat så nu har min naturliga hårfärg blivit mörkblond, nästan rättfärgad. Inte många som tror att jag är född ljusblond när dom ser min utväxt som ser ganska mörk ut!

Gillar

Kommentarer