Q/A

Frågor & svar
Har fått en del frågor i kommentarerna som jag tänkte svara på i ett inlägg!
Foto: Malin Göransson

Vad jobbar du med?

Sv: Jag jobbar heltid som personlig assistent! 😊

Vad har du för kamera/objektiv? Sjukt fina bilder 😍

Sv: Jag fotar med en Canon EOS 750D, med ett Sigma 18-35 mm f/1.8 objektiv, och ytterst sällan använder jag mitt Canon 50 mm f/1.4 objektiv! 😊

Skulle du vilja plugga vidare i framtiden?

Sv: Ja antagligen, eftersom jag ”bara” har frisörutbildning (som jag inte kan jobba med pga allergier), så måste jag nog plugga vidare i framtiden om jag ska kunna jobba med något annat. Vet dock inte vad! Men det hade varit kul att jobba med sociala medier, på en PR byrå eller något sånt!

Har du någon väska som du bara drömmer om att ha som du ännu inte äger?

Sv: Ja tyvärr många haha! Den som står högst upp på listan och gjort det sedan jag köpte min Chanel är en ”Mini Lady Dior”, skulle även vilja ha en Boybag (Chanel), och många andra i framtiden haha!

Något land som du vill resa till som du inte besökt?

Sv: Även här är svaret många! Vill åka till Japan, Thailand, Sydkorea, Indonesien, Australien, Sydafrika, Förenade Arabemiraterna (Dubai), USA, flera länder i Sydamerika, Irland, Scotland massa andra länder i Europa.. Ja ni hör ju, jag vill resa överallt Hahah!

Vart ser du dig själv om 10 år?

Sv: Oj, så himla svår fråga! Jag vet verkligen inte?! Mitt liv känns så oklart just nu att jag inte riktigt vågar tänka/drömma/planera så långt in i framtiden. Men jag hoppas att alla bitar i mitt liv har fallit på plats då och att jag lever mitt drömliv haha.. För då är jag ändå 35(!!!) år..

Jag gillar ju väskor så måste fråga vilka dina top 3 märken på väskor är och varför du tycker att dom märkena är bäst? Och så vore det kul med ett väsk-inlägg där du visar din/dina favoritväskor🙂

Sv: Hm, så svårt att svara då jag ”endast” har 4 designer väskor. Så kan inte tex svara på kvalité osv från andra märken, men om jag måste välja topp 3 märken så skulle jag säga Chanel, för att deras väskor är tidlösa, klassiska och håller sitt/går upp i värde. Samt att det finns såå många olika modeller och färger osv att välja på som är så himla fina. Sen skulle jag säga Louis Vuitton, nu äger jag ingen väska därifrån utan endast en nessecär och andra småsaker, men deras väskor känns också väldigt klassiska, som aldrig går ur tiden. Finns även väldigt många fina modeller och variationer, samt att även deras väskor håller sitt värde rätt bra då dom gör prisökningar. Sist skulle jag nog säga Dior (även fast jag inte äger någon väska från Dior, än). Men samma sak även här, deras väskor, framförallt deras Lady Dior är ju en väldigt klassisk väska som funnits med väldigt väldigt länge, och det känns aldrig som att den kommer gå ur stil. Så om jag vara fick välja 3 märken att investera i skulle det vara dessa 3!

Ett inlägg om mina favorit väskor skulle nog inte bli så roligt med tanke på att jag bara har 4 st. Men skulle kunna göra ett inlägg där jag visar dom, samt skriver vad jag gillar mer och mindre på varje väska, eller ett inlägg om mina favorit väskor - även väskor jag inte äger men som är mina favoriter. Vill ni ha något av dessa inlägg så hojta till! 😊

Jobbar du och isåfall med vad eller pluggar du och isåfall till vad?

Sv: Jag jobbar som personlig assistent! 😊

Har du någon pojkvän/sambo?

Sv: Japp det har jag! 😃 Bor ihop med min pojkvän Emilio!


Vad är ditt drömyrke?

Vad är ditt absoluta drömyrke, om Du kan välja helt fritt?

Sv: Så himla svår fråga för jag vet verkligen inte? Influencer kanske! Att verkligen kunna leva på att blogga och instagramma, resa världen runt pga det och bara göra det man älskar, och fånga varje ögonblick på bild!

Har Du ett förhållande?

Sv: Ja det har jag! Jag och min pojkvän Emilio började träffas i början på Januari förra året, och jag har aldrig kommit någon så nära så fort. Vi klickade verkligen på en gång, och sen dess har det varit vi!

Vad är Du mest stolt över med Dig själv? 😊

Sv: Att jag alltid försöker göra mitt bästa, och vara en bra person. Att jag alltid "skött" mig och aldrig "hamnat i trubbel". Jag är stolt över att jag tagit mig igenom flera riktigt tuffa perioder genom mitt liv också.

Älskar din outfit, vart är jackan ifrån?

Sv: (Angående DET HÄR inlägget). Tack så mycket vad glad jag blir! 😃 Jackan är från Zara men tyvärr köpt förr-förra året, så den finns nig tyvärr inte att köpa längre..

Vart jobbar du någonstans? 😊

Sv: Jag jobbar i Bålsta som personlig assistent 😊


Undrar ni något mer är det bara att fråga! <3

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Tackar absolut inte nej till väskinlägg 😉
angelicawahlin.se
Linda Jansson - Fashion,
Exakt min typ av nyans, love it! 😍
www.lindajanssons.com
matildatakkula
matildatakkula,
Åh vad intressant att läsa. Hade ingen aning om du har frisörutbildning, jag själv läser till frisör på gymnasiet nu. Hoppas du får en underbar helg. Kram på dig finis <3
nouw.com/matildatakkula
megkaup
megkaup,
vad roligt att få lära känna dig lite bättre! kul (och skräll!) att du vill resa till Irland också av alla ställen, du vet vem som kan agera turistguide om du bestämmer dig för att göra ett besök va? 😉 -----> jag!
nouw.com/megkaup
Denisealice
Denisealice,
Väldigt roligt att få läsa! <3
nouw.com/denisealice
happyM
happyM,
Åh superbra inlägg!! Så fint jobb du har också, du är verkligen med och gör skillnad 💖💖
nouw.com/happym
enna,
Så fina bilder och SÅ kul att läsa <3
sayyeastofashion.blogg.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Kul läsning. Vill också resa i princip överallt, vet knappt vart man ska börja.
nouw.com/jossustravelpics
Det måste vara väldigt givande att jobba som personlig assistent 😊
www.henrikolsson.eu
denisetofte
denisetofte,
Åhh favorit jackan!!
nouw.com/denisetofte