Posters från Desenio

Samarbeten, Inredning

I samarbete med Desenio

Älskar ni inredning precis som mig? Jag tror att väldigt många av dom som följer mig gör det i alla fall! Inredning är ett av mina största intressen, och det har bara blivit ännu större sedan jag flyttade hemifrån. Nu har jag dessutom nyligen flyttat, och håller fortfarande på att inreda lägenheten, där jag är långt ifrån klar.

Inredning för mig är precis som med mode - ett sätt att vara kreativ, uttrycka sig och att kunna ha en egen stil. Dessutom är det ett "never ending project", man blir liksom aldrig klar. Man byter hela tiden ut lite småsaker här och där, kanske ändrar man färg efter säsong eller liknande.

Något där man kan vara väldigt kreativ när det kommer till inredning så är det väl ändå tavlor och posters? Att pynta väggarna med massor av fint! På Desenio (klick) hittar ni massor av fina posters, tavlor och ramar. Det finns många olika kategorier och stilar att välja mellan. Jag skulle vilja ha något lite mode-inspirerat i sovrummet, något mer abstrakt i vardagsrummet, en tavelvägg ovanför soffan hade varit fint, eller kanske djur/natur tavlor, samt något citat om mat eller kaffe i köket och någon tavla med motiv i samma tema. Även någon fin Tavel-karta någonstans i lägenheten där det passar in, eftersom jag älskar att resa. Nej, man kan ju verkligen hitta på allt möjligt kul när det kommer till att dekorera väggarna.

Här nedan tänkte jag visa er några av mina personliga favoriter från Desenio. Ni hittar topplistan av alla deras posters HÄR!

Här ovan ser ni några av mina favoriter, som jag mer än gärna skulle inreda mitt hem med. (Tänk så fina bilder det skulle bli hemma?!). Skulle gärna ha Paris tavlorna eller tavlorna med "växterna" i beiga toner, ovanför soffan i vardagsrummet, samt en stor tavelkarta ovanför tv:n. En kaffe och vin guide skulle vara fina i köket eller ovanför köksbordet (när jag väl införskaffat ett), och den abstrakta tavlan och citatet hade vart så fina i antingen mitt sovrum eller i hallen.


Jag tror att den här kombon av tavlor med fina ramar i antingen mässing eller svart, hade blivit en super fin kombo hemma hos mig. Eller vad tror ni? Jag har väldigt svårt att välja endast en favorit tavla, men om jag måste välja endast en, sååå blir det nog den med de abstrakta vassen. Väldigt harmonisk tavla, mjuka färgtoner. Den gör mig lugn.

Vilken är din favorit?!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Bästa webbshoppen typ 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
Matildaberlin
Matildaberlin,
ÄLSKA Desenio!!! Deras bilder är ju bara sååå fina 😍
nouw.com/matildaberlin
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Citatet, abstrakta tavlan och kaffe-guiden är mina favoriter!
nouw.com/ebbasalomonsson
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fina posters, är också jätte intresserad ut av inredning! <3
nouw.com/sarahlinnsliv