+ Plus / - Minus

Okategoriserade

Här kommer några plus och minus i mitt liv just nu! Är nu på jobbet och jobbar ju rätt långa dagar (10,5 h), så bloggen får tyvärr bli lite lidande då.. Försöker uppdatera som vanligt, men det blir inte så mycket nytt material då jag inte har någon tid att fota dom här dagarna. Men i helgen är jag ledig så då blir det skärpning!

Har ni några önskemål om vad ni vill se på bloggen annars? Tips på något speciellt eller något ni vill ha svar på?

+ I helgen är jag ledig och ska förmodligen på halloweenfest, ska bli roligt att få klä ut sig och dricka vin.
+ Jag väntar på ett paket från NA-KD med massa fint i, älskar att gå och vänta på kläder som man beställt!
+ Om en vecka, nästa torsdag så ska jag på ett event, det ska bli så kul att mingla runt och fota fina bilder att visa er.
+ Min bästa vän Becka flyttade till Kristianstad i Augusti för att plugga, nästa helg kommer hon hem igen och hälsar på. Ska bli så skönt att träffa henne igen, då blir det riktig utgång!

- Känner mig inte helt 100 frisk, känner fortfarande att jag har någon förkylning i kroppen som märks i vissa stunder.
- Att jag känner mig helt slut och skulle behöva sova i en vecka i sträck typ, semester i några veckor hade inte vart fel. Men det får vänta tills i sommar dessvärre.
- Det känns som att jag trampar lite på samma ställe med bloggen just nu, har legat runt plats 50 på topplistan i några månader nu och vet inte riktigt hur jag ska locka till mig fler läsare. Känns som att bloggen behöver ett litet lyft!

Gillar

Kommentarer