Plats 45 & besöksrekord

Okategoriserade

Hej allihopa! Hur mår ni idag? :) Jag mår bara bra, är just nu på jobbet. Redan torsdag och snart helg igen, tiden går verkligen för fort. Dock jobbar jag i helgen så vill bara att den ska gå fort! I morgon däremot så är jag ledig, och då ska jag och min syster till stan och shoppa lite, äta brunch och mysa. En riktig "syster dag"! Ska bli så mysigt.

Lite roligt, igår hade jag besöks rekord på bloggen, har haft lite fler besökare dom senaste dagarna och jag tycker det är så himla kul! Så nu har jag tagit mig från plats 50 där jag legat i några veckor nu (innan pendlade jag mellan 80-45 hela tiden, men lyckades hålla mig på plats 50 på topplistan i flera veckor) till plats 45 där jag ligger nu. Skulle vara så roligt om jag lyckades hålla mig där ett tag nu, eller helst av allt komma ännu längre upp!

Förresten har ni märkt något krångel med att komma in på eller kommentera min blogg? Dom håller på gör om Devote, och jag kan inte kommentera på andra Devote bloggar just nu, och sidan krånglar jätte mycket. I alla fall på mobilen. Hoppas det fixas snart!

Gillar

Kommentarer