Pierre Hermé & Pierre Marcolini

Café & restaurangbesök, recept

Pierre x2.. På Selfridges i London på vår lilla ”extradag” så köpte jag och Fanny med oss 2 lådor macarons hem. Jag som inte egentligen gillar kakor, bullar, tårta, bakelser osv älskar macarons, och enligt mig finns det inga godare än Ladurée.

Men vi tyckte det skulle vara kul att testa några nya som vi inte köpt från tidigare, och jag hade hört att Pierre Hermé skulle vara goda, så vi köpte en låda var därifrån. När vi vände oss om så såg vi Pierre Marcolini, där vi såg att dom hade boxar i vitt och roséguld, och då vart vi bara tvungna att köpa en låda därifrån också..

Lyckades inte fånga det så bra på bild, men macaronsen i båda lådorna skimrade och glittrade som bara den. Huuur fina som helst, man ville knappt äta upp dom!

Dessvärre var smaken en besvikelse.. Vissa från Pierre Hermé var nästan rent av äckliga. De från Pierre Marcolini var helt okej, men inget speciellt alls om man jämför med Ladurée.

Nej, kul att ha testat, men jag håller mig till dom jag VET är goda i framtiden! Nu har jag i alla fall några nya fina boxar haha..

Gillar

Kommentarer