O'Learys

Lite bilder från O’Learys i lördags, det var jag, Joel, Frida, Becka, Elin, Molly och Gabbe som var där och firade mig i efterskott. Vi beställde in massa drinkar och kannor med öl medan vi väntade på maten. Jag åt en supergod vegansk BBQ Oumph! burgare, riktigt god var den! Kan starkt rekommenderas. Dock fick vi lite bråttom från O’learys till bowlingen sen, hade bokat bordet 18:30 och bowlingen 20.00, men vi fick in maten typ 19:40 så vi kom några minuter sent.

På bowlingen beställde vi också in några kannor med öl som vi drack medan vi bowlade i två timmar. Jag tror jag kom sist, brukar vara bättre än så haha! Min enda strike jag fick var åt Becka när hon var ute och rökte och jag fick spela åt henne.
Efter bowlingen gick vi till Garbos där vi mötte lite andra som vi kände, vi shottade massor och dansade. Jag kan ju säga att jag blev rätt så full, inte druckit sedan nyårsafton.. Bara något glas till maten men inte festat. Vi tog i alla fall taxi hem senare på natten, så det var skönt att slippa ta tåg + buss hem. (4/4/16)

Gillar

Kommentarer