Ober Mamma

MAT

Första kvällen, alltså igår - så åt vi trerätters på en restaurang här i Paris som heter Ober Mamma. Det var verkligen en sååå cool restaurang, så himla stor, och maten var verkligen grymt god. Jag tog grillad aubergine med någon ost på till förrätt, carpaccio till huvudrätt och nutellapizza till efterrätt. Min tallrik med carpaccion var så himla stor, fick knappt plats på bordet haha!

Allt var verkligen så himla gott, Fanny tog tryffelpasta till varmrätt och Krippe tog tryffelpizza, och jag dog nästan när jag smakade på deras mat - SÅ gott! Gillar ni tryffel så måste ni testa någon av dom rätterna om ni äter där någon gång.

----------------

Idag har vi haft full rulle heeela dagen. Vi har vart på Café de Flore, Peninsula Hotel (sjukaste hotellet jag sett, ni kan kolla på instagram och Snapchat när jag filmat, för bilder gör det inte rättvisa, heter jjennyamanda), ätit middag på Miss Kô, kollat i lite butiker och fotat massor. Nu är Felicia här också, och i morgon ska vi till Louvren och Eiffeltornet. Glöm inte kika in då!

Gillar

Kommentarer