Nyårs tag

Frågor & svar

God morgon allihopa! Just nu håller jag på och fixar mig lite, ska snart in till stan och träffa Linda och Isa för en lunch! Ska bli skönt att komma iväg lite och träffa kompisar, få tänka på lite roliga saker en stund. Som tur är så är jag ledig idag och i morgon, och på torsdag och fredag jobbar jag rätt korta pass, och sen har jag ledig helg. Så det ska bli skönt att få ta det lite lugnt!

Här kommer i alla fall en liten lista om året som gått samt det nya året:


Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? Ja massor av saker! Varit i Norge, gått på bloggevents och massor av annat.

Hur har ditt 2016 varit? Det har väl inte vart ett super bra år kan jag inte påstå.

Tror du 2017 kommer att bli bättre? Det har ju börjat riktigt dåligt, så det ser väl inte så ljust ut just nu. Men man kan ju bara hoppas att det snart blir bättre!

Blev du kär i någon i år?
Jag var redan kär i Joel, men blev mer och mer kär i honom för varje dag.

Vilka datum från 2016 kommer du aldrig att glömma?
19 Juni när Aston döptes, 20 Juni när jag och Joel hade vår 1 års dag och 28 Juli när Aston fyllde 1 år, samt dagarna jag var med Joel i Norge.

Bästa köpet?
Gjorde en lista om det igår! Men för att ta några, min Gucci väska, min kamera och mitt 50 mm objektiv.

Vad spenderade du mest pengar på? Min väska, kaffe, kläder, bussresor och tråkiga saker, mat till jobbet till exempel.

Gjorde någon/någonting dig glad? Ja såklart! Aston (min systerson), min familj, Joel, mina kompisar.

Vilken sång kommer du att minnas från 2016? Kan nog inte välja en låt.. Men Don't let me down med The Chainsmokers är en!

Vem har du umgåtts med mest? Joel är den jag vart med mest, mina kompisar har jag umgåtts med rätt sällan det här året då flera av dom flyttat osv tyvärr.

Bästa minnet från 2016?
Det måste nig ändå vara när jag var i Norge med Joel hos hans släkt. Det var så himla vackert där, och under dom dagarna mådde jag nog bättre än vad jag nånsin gjort.

Vilka länder besökte du? Sverige och Norge bara.

Har du haft ett förhållande under 2016?
Japp, hela året.

Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade umgåtts mer med mina vänner.

Vad önskar du att du gjort mindre? Oj jag vet inte. Inte slösat så mycket pengar kanske, inte övertänka saker.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag jobbade 7:30-15 sedan åkte jag hem och firade med min familj och närmsta släkten och Joel.

Fanns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Ja, om jag inte skulle haft så mycket ångest och vart så nere.

Vad var det värsta som du var med om?
Att mormor fick tillbaka sin cancer, att Aston fick ligga inne på sjukhus, att jag och flera i min omgivning inte mått speciellt bra. Att jag och Joel fick flytta väldigt hastigt ur huset vi bodde i tillsammans i var också dn väldigt jobbig sak..

De bästa nya människorna du har träffat? Isa och Linda såklart <3 Har även träffat fler nya vänner som Marianne till exempel, vi har bara träffats en gång än så länge, men jag hoppas att vi kommer ses snart igen! <3

Planer för 2017? Försöka resa, jobba, unna mig mer materiella ting, satsa mer på bloggen, ta vara mer på relationer med folk runt om mig, samt bli smal och hälsosam.

Nu känns det som att det här vart världens depp-lista haha, det var det inte tänkt som! I morgon kommer det i alla fall upp en års resumé med alla höjdpunkter från förra året, sen är alla inlägg om 2016 slut - det lovar jag! ;)

Gillar

Kommentarer