Ny vecka

Okategoriserade

Ny vecka - nya tag, eller vad brukar man säga? Kvällen igår blev i alla fall bättre än i lördags. Efter jobbet åkte jag med min pojkvän till hans mormor och morfar på lite farsdag fika, och resten av kvällen tog jag det lugnt i sängen bara, ganska skönt faktiskt!

Tog en rejäl sovmorgon innan jobbet idag, det behövdes verkligen. Så nu känner jag mig utvilad, på bättre humör och är redo att ta mig an en ny vecka! Har ni några roliga planer den här veckan? :)

Tänkte dela med mig av en liten lista på saker jag vill/måste göra inom den närmaste tiden:

Gå till frisören:

Jag är verkligen i behov av att gå och fixa mitt hår alltså, som det ser ut nu så är det verkligen kaos. Det har gått av på flera ställen, antar att det är för att jag alltid har håret uppsatt i en stram hästsvans och att tofsen skaver av det precis där. Min utväxt är inte att leka med, den går liksom ner över halva huvudet. Sen är hårfärgen alldeles för varm, är liksom varken blond eller brunett utan råttfärgad upptill och orange nertill. Vill göra hela håret mycket ljusare och mycket kallare ton!

Köpa en svart vardagsväska:

Jag äger inte en enda svart väska, och jag känner verkligen att jag behöver en lite större svart väska som funkar till vardags. Tänker köpa mig en lite dyrare väska, och velar just nu mellan två stycken. Vill dock se dom i butik och känna och klämma lite på dom innan jag verkligen bestämmer mig. Vill testa och se så att min lilla laptop och min kamera får plats i också. Skulle egentligen behöva lite smakråd då jag verkligen tycker båda är lika snygga i utseendet. Kan någon gissa vilka två jag velar mellan?

Skaffa gymkort:

Både min mamma och syster har nyligen skaffat nytt gymkort, och jag vill verkligen också skaffa ett! Vill komma igång och träna och röra på mig, för just nu trivs jag inte alls med min kropp. Måste verkligen bli sundare! Alla fikastunder börjar sätta sina spår. Hade gymkort på Sats förut, och älskar att gå på olika pass, men min syster och mamma har skaffat gymkort på 24/7 och där vi bor har dom inga pass på det gymet utan bara maskiner man kan träna på, men det är ju bättre än inget!

Gillar

Kommentarer