November samanfattning

Frågor & svar

Nu är vi några dagar in i December, så tänkte göra en liten sammanfattning av November - som faktiskt var en ganska bra månad för mig i år! Så här kommer några +/- och favoriter från November månad!

1. Vad är det godaste du har ätit denna månad?

Det var nog den här Poké bowlen ni ser ovanför, som vi fick levererat från Foodora på Devote eventet. Den var verkligen sååå himla god! Det är i princip som en sushi bowl med bönor, ris, sallad, lax, ingefära, rom, någon chili majonäs tror jag, och massa annat gott!

2. Vad har varit det bästa denna månad?

Att ha blivit bjuden och gått på 2 event! Det känns som att det har gått bättre för bloggen den här månaden, och det är ju så kul! Har även träffat och lärt känna lite fler nya människor genom bloggen vilket är super roligt.

3. Vad har varit det sämsta denna månad?

Att jag jobbat mycket. Det är ju inte dåligt på det sättet, men den här månaden har jag jobbat alla helger utom en, och nästan alla vardagar, så det har inte blivit så mycket fotande till bloggen.

4. Bästa köpet denna månad?

Min Gucci Dionysus helt klart! Bästa köpet på länge. Älskar den verkligen, den är sååå himla fin! Kan man vara kär i en väska? Ja jag tror det!

5. Nämn tre positiva saker/ord om denna månad?

Att jag vart väldigt taggad och peppad när det kommer till bloggen, julen har närmat sig snabbt och jag älskar mysfaktorn som vart, jag har ätit massor med getost mackor den hör månaden och det äääälskar jag!

6. Hur har ditt mående varit denna månad?

Det har vart upp och ner som alltid, men har faktiskt vart väldigt glad och positiv mesta delen av månaden. Känt mig väldigt peppad på livet!

8. Vilka filmer/serier har du sett denna månad?

Serier är Vänner, Geordie Shore, The Walking Dead och Paradise Hotel (för att nämna några), och några filmer jag sett är Mean Girls, Bridesmaids och Isprinsessan.

9. Bästa outfiten denna månad?

Min favorit outfit som jag haft i November är nog den ni ser nedan. När jag och Isa gick på museum och kollade på utställningen av kungliga bröllopsklänningar, och sedan stannade till vid Riksdagen, innan vi satte oss ner och fikade. Tycker den är riktig fin, älskar den där skjortan och min nya kjol!

Gillar

Kommentarer