New hair and nails

Skönhet

Hallå hörni! Dagen idag har spenderats sittande, först på bussen och sedan på två olika salonger och sendan bussen igen.

Jag började med att gå till frisören (gick till Amanda på Mix kliniken i Bålsta om någon undrar, hon är super duktig!) där mitt hår ljusades upp rejält och sedan nyanserades det i en kall beige ton, toppades, klipptes upp, och så fixades luggen till. Jag är SÅ himla nöjd! Det blev verkligen sååå himla snyggt! Känner mig riktigt vårfräsch och ljus, det känns super skönt verkligen. Min mamma och min syster tyckte också att det var supersnyggt, mamma vill gå och fixa sitt likadant haha.

Tog tyvärr inga "före" bilder, men det är bara scrolla ner i min blogg så ser ni. Så här vart i alla fall resultatet. Så snyggt! Eller vad säger ni?!

Efter frisörbesöket så gick jag vidare till nagelsalongen där jag fyllde på mina fruktansvärt utvuxna naglar. Jag gjorde en röd/vit ombre på alla - och två naglar på varje hand i glitter ombre. Tänkte att det skulle vara fint nu till alla hjärtans dag med lite rött! Jag tycker det vart super fint, och jag är så nöjd!

Känns så skönt att ha haft en riktigt "ta hand om sig själv dag" typ, med hår och nagelfix. Känner mig mycket fräschare och snyggare nu!

Gillar

Kommentarer