Nespresso Citiz&Milk

Inredning, Shopping

Inlägget innehåller adlinks

NESPRESSO CITIZ&MILK

Något jag velat ha i många många år är en kaffemaskin. Men det har bara aldrig blivit av att jag köpt någon, förrän nu. Den här köpte jag till mig själv i födelsedagspresent (jag fyllde 26 förra lördagen), det tycker jag faktiskt att jag var värd (haha). Velade en hel del mellan olika modeller, det finns ju så mycket olika. Ett tag var jag valt inne på att köpa en Vertuo maskin från Nespresso (den brygger större koppar), men det blev tillslut en "original" modell då det finns fler kapslar som passar till.

Jag var helt säker på att jag även ville ha en med tillhörande mjölkskummare, så tillslut bestämde jag mig för denna, en svart (tycker den svarta var finast) Citiz&Milk från Nespresso! Finns ju massor av märken att välja mellan, men eftersom vi har massor med Nespresso maskiner (dock helt andra modeller) på jobbet, så vet jag i alla fall att deras kaffe är väldigt gott!

Man fick med ett urval av kaffekaplsar att testa, men jag har även beställt hem massor med olika sorter!

Min kopp är från Mateus.

Nu har jag testat kanske 5 olika kapslar, har dock inte testat mjölkfuktionen ännu då jag måste inhandla någon bra mjölk. (Jag vill ha glutenfri vegansk mjölk vilket dom ej hade på affären vid mig, men så fort jag tar mig till Ica Maxi så ska jag inhandla det och återkomma med hur det blev). Ni hittar i alla fall min kaffemaskin HÄR om ni är sugna på att spana in den!

Är det någon som har den här kaffemaskinen, isåfall vad tycker ni om den?

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhh jag vill så himla gärna ha en kaffemaskin, så lyxigt!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så härligt med att ha en kafffe maskin, grattis i efterskott! kram <3

Förresten du har så otroligt fina bilder, vad har du för kamera och objektiv? 😊
nouw.com/sarahlinnsliv
Kristin
,
Dina bilder är på riktigt så sjuuukt snygga! Hade jag haft företag skulle jag vilje sammarbeta med dig alla dar i veckan 😃
Ajli,
grattis i efterskott 😊 Är du vegan ellr dricker bara inte mjölk? 😊
ajlimuller.se