NA-KD popup store

Collages & modetips

Ni har väl inte missat att NA-KD slår upp en pop-up store i Mall of Scandinavia den 23e September? Mellan den 23e September och den 6e Oktober så kommer det alltså finnas en fysisk NA-KD butik inne i MoS! Jag är så taggad, älskar deras hemsida, det är en av mina favoritsidor att handla från online. Dom har så himla mycket snyggt! Och att få prova kläderna irl innan man köper kan ju också vara skönt, speciellt om det är något dyrare plagg man spanat in. De första 100 betalande kunderna får även en goodiebag!

Jag kommer definitivt åka dit någon av dagarna när butiken har öppet! Kommer någon av er besöka butiken? Här nedan har jag satt ihop några collage med lite av mina favoritplagg från NA-KD, både från deras egna märke och andra märken. Länkarna i inlägget är adlinks som tar er direkt till produkterna.

1 / 2 / 3 / 4

1 / 2 / 3 / 4

1 / 2 / 3 / 4

1 / 2 / 3 / 4

Just nu har även Stylewish gett er en rabattkod som ger er 20% rabatt på alla varor utom de som är på rea. Rabattkoden gäller fram tills sista September och då anger ni koden SW20 i kassan när ni handlar online. Super bra ju! :)

Gillar

Kommentarer