Mission impossible

Inredning

I flera dagar har jag håller på med det omöjliga, att rensa och städa i mitt rum. Sen jag flyttade hem igen för snart ett år sen, så har det vart halvt kaos i mitt rum. Jag har lyckats städa snyggt några gånger men det dröjer inte länge innan det är kaos igen. Att ha massor av köksredskap och bestick, brickor osv och lampor och sånt + alla mina kläder och maaaassor av skönhetsprodukter i mitt lilla rum är inte kul. Det går bara inte. Så mamma ska köpa mina halvt oanvända koppar, grytvantar, ugnsformar och allt sånt av mig, så får jag köpa nytt när jag flyttar hemifrån igen.

Så nu håller jag på att rensa bland allt annat, kläder, smink osv för att se vad som ska sparas och inte.. Har hållen på i flera dagar men man ser knappt någon skillnad ändå haha! Verkligen mission impossible.

Alla hyllorna är överfylla med saker.. Så måste köpa fler såna här hyllor och annan förvaring.

Kläderna får inte plats någonstans, så jag ska få en till garderob + köpa en klädställning.

Här har jag rensat bort ca 4 gånger så mycket smink och hårvårdsprodukter än vad ni ser på bilden, ändå är det på tok för mycket kvar!

Dom här bilderna är bara små snuttar som ändå ser okej ut i mitt rum, resten - (som jag inte tänker visa haha!) ser ut som ett bombnedslag.

Gillar

Kommentarer