Mina bästa köp 2016!

Shopping

Canon EOS 750D:

Mitt byte från Nikon till Canon, innan fotade jag med en Nikon D60 som jag haft sedan jag var 14. Men i maj köpte jag en ny kamera, och valde då att köpa en Canon istället. Är så himla nöjd över det, och tror inte att det hade gått lika bra för min blogg om jag inte köpt den här. Nu har jag siktet på en ännu bättre, fullformatskamera..

Mitt 50 mm objektiv:

Ett av mina bästa köp under 2016 var helt klart mitt "Canon EF 50mm f/1.4" objektiv som jag köpte i Augusti! Älskar verkligen det här objektivet, man får så fina bilder med det. Riktigt blurry bakgrund och bra skärpa. Är super nöjd med det.

Mina Ida Sjöstedt klänningar:

I våras köpte jag två stycken klänningar från Ida Sjöstedt, en rosa "precious dress" och en blå "shady dress". Tycker dom är så himla fina! Använde den blå massor i sommar, och den rosa vid några finare tillfällen. Kommer använda båda två jätte mycket nästa sommar också.

Min kjol från Chiquelle:

Kjolen nedan köpte jag i februari tror jag det var, "So fine suede like skirt" tror jag det heter. En svart/grå lite fejk mocka aktig kort kjol. Använt den huuuur mycket som helst, verkligen en favorit i garderoben som passar till det mesta. Ett riktigt favorit plagg.

Louis Vuitton mini pochette:

I juli köpte jag min mini pochette från Louis Vuitton, världens sötaste lilla väska! Köpte till en lång kedja från Panduro så att jag kan använda den som en crossbody. Den är så himla fin, enkel och klassisk. Funkar när man inte ska ha så mycket med sig eftersom den är rätt liten.

Min faux fur jacka från Zara:

Nu i början på November köpte jag mig en fuskpäls jacka/kappa i från Zara, och använder den verkligen hela tiden. Den är så varm och gosig! Ett super bra köp, tycker om den så så mycket.

(FOTO OVAN: LISA HÖÖK)

Gucci Dionysus:

Sist men inte minst, mitt favorit köp - min Dionysus väska! Självklart tar min älskade väska första platsen <3 Hade suktat efter den, och när jag gick in på Gucci butiken och höll i den framför spegeln så kändes det bara rätt. Den är så fin. Använder den såklart jätte ofta nu då jag älskar den, men vill köpa lite fler väskor att byta av med såklart hehe..

Gillar

Kommentarer