Min tisdag

Okategoriserade

Igår hade jag verkligen en super mysig dag! Åkte och träffade Evelina, en tjejkompis jag inte träffat på länge, inne i stan. Vi hade en riktigt härlig dag, och sex timmar bara flög förbi!

Några av er kanske redan har sett på instagram och Snapchat vad vi gjort (följ mig gärna om ni vill, jag heter jjennyamanda), annars är det bara att scrolla ner!

Dagens enkla outfit:

Kappa ZARA // Jeans HÄR // Skjorta HÄR // Väska HÄR

Vi började dagen med att gå till Greasy Spoon på Hagagatan för en härlig brunch. Vi båda var super hungriga, och det var sååå gott!

Men mer om vår brunch kommer i ett eget inlägg!

Sedan åkte vi till Årsta och tog en promenad runt vattnet. Det var så himla fint där! Men snacka om otränad man är, det var massor av backar upp och ner, och jag var helt slut efteråt. Dock hade jag ju klackar och bar på en väska som vägde typ tre ton, inte smidigaste promenad kläderna precis, men ändå.

Efter promenaden gick vi hem till Evelina, och jag fick se hennes och hennes pojkväns mysiga lilla lägenhet. Sen testade vi att göra kardemumma kaffe, alltså kaffet man häller i kaffebryggaren var smaksatt med kardemumma? Aldrig vetat att det funnits smaksatt kaffe på det sättet.. Hm, korkad jag är haha. Vi tog hälften vanligt kaffe och hälften smaksatt, och det var ganska gott faktiskt. Lite annorlunda men helt klart okej! Så satt vi och pratade minnen och vad som hänt på senaste tiden.

När hennes pojkvän kom hem några timmar senare så körde dom mig till tåget, som jag missade med seriöst en sekund.. Så jag fick vänta på nästa som gick 30 min senare, men i och med att jag missade det tåget så fick jag även vänta på min buss i 45 minuter istället för 5.. När jag kommer hem efter 2,5 och kliver innanför dörren så säger pappa, "varför sa du inte att du var i Årsta? Jag jobbar ju där hela veckan, så du hade kunnat åkt bil med mig hem" - kul haha. Riktig fail, men vad ska man göra?

Hade i alla fall en super mysig dag, och som sagt - mer om vår brunch kommer upp senare!

Gillar

Kommentarer