Min tavelvägg 

Inredning, Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Posterstore

Äntligen har jag en liten tavelvägg ovanför min soffa i vardagsrummet! Jag har fått hem 5 stycken otroligt fina posters och ramar från Poster Store.

Jag valde 5 olika tavlor som jag tycker passar ihop med varandra och med mitt hem och min stil. Sedan valde jag 5 stycken guldramar till.

Det var inte helt lätt att välja vilka posters jag skulle sätta upp hemma, då det finns så otroligt många fina att välja mellan! I så många olika stilar och teman. Dessutom släpper Poster Store en ny kollektion varje tisdag. Det finns verkligen något för alla, de är dessutom super prisvärda, så att vem som helst enkelt kan skapa sin egen tavelvägg hemma, i sin helt egna stil.

Med min rabattkod amanda-35 så får ni hela 35% rabatt på alla posters hos Poster Store mellan den 20/12 till den 20/1 alltså en hel månad, hur bra?! (Gäller allt utom selection, och kan inte kombineras med andra rabatter).

Deras posters och ramar är i skandinavisk design, och alla deras posters är dessutom tryckta på ett papper som är hållbart producerat, vilket jag tycker är super bra!

Visst blev det fint?!

Gillar

Kommentarer