Min helg

Okategoriserade

Den här helgen har varit ganska lugn då jag har jobbat hela helgen. Men trots att jag jobbat så har jag haft en väldigt bra helg!

I fredags fick jag sluta 15 istället för 18, väldigt skönt då det var fint väder. Mötte upp Lisa en stund och kollade i lite affärer och tog en kaffe på Espresso House. Kvällen var mysig, åt tacos med halloumi (mums), gjorde ansiktsmask, spelade tv spel och kollade några avsnitt av 13 Reasons Why (har ni inte sett den - se den! Så sjukt bra!).

På lördagen gick jag till och från jobbet, det är faktiskt skönt att gå en promenad till jobbet på morgonen, få lite frisk luft och vakna till lite, även på vägen hem. Resten av kvällen gjorde jag inte så mycket mer än att jag gick och solade en stund och kollade Netflix.

Gick till jobbet igår också, var dessutom världens varmaste finaste dag igår (jobbat precis alla dagar när det varit typ 28 grader haha). Efter jobbet blev jag dock hämtad, åkte till Mall of Scandinavia och kollade i några butiker, åt lite mat, innan det var dax för ”Jurassic World” på iMax. Perfekt avslut på den här helgen och veckan <3

Har ni haft en bra helg?

Gillar

Kommentarer